Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Nou pla d'ocupació amb nou contractes per al manteniment de la ciutat

En el marc del pla local d'ocupació de suport a les polítiques socials municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat preveu la contractació de nou persones que donin suport al Departament de Via Pública i Manteniment Ciutat.

Horaris durant l'agost Centre Can Maginàs i l'Aula Sant Feliu

El Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs farà atenció al públic en horari de matins de 8.30 a 13h de l'1 al 7 d'agost i a partir del 24 d'agost. Romandrà tancat del 10 al 21 d'agost, ambdós inclosos. D'altra banda, l'Aula Sant Feliu romandrà tancada del 30 de juliol al 31 d'agost ambdós inclosos.

L'empresa Rimsa celebra el seu 35è aniversari

Rimsa, empresa situada al polígon industrial Matacàs de Sant Feliu i dedicada a la producció d'additius per a pastilles de fre i d'altres matèries primeres, celebra enguany els seus 35 anys d'existència. Amb motiu d'aquest aniversari llença la pàgina 35years.rimsa.com, on es pot conèixer millor la seva trajectòria.

Horaris del Mercat Municipal "La Plaça" durant l'estiu

Durant els mesos de juliol i agost, el Mercat  Municipal "La Plaça" roman obert de 8.30 a 14 h. Consulteu els períodes de vacances específics de cada parada.

Nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris

La nova edició dels cursos de formació ocupacional de Treball als Barris s'inicia el mes de setembre. Aquesta oferta formativa s'adreça a persones residents a Sant Feliu, preferentment dels barris de Can Calders i La Salut, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera