Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2023 21:37:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Networking i cloenda del programa "Role Models: Empreses en femení"

17/11/2023
Lectures: 288
Networking i cloenda del programa "Role Models: Empreses en femení"

El programa "Role Models: Empreses en femení", que va començar fa quatre anys amb l'objectiu de sensibilitzar de la importància dels plans d'igualtat a les empreses, formar en lideratge conscient amb perspectiva de gènere i visibilitzar i acompanyar a les dones empresàries i emprenedores del territori, arriba al seu final i vol celebrar-ho a totes aquelles que hi han participat d'una o altra manera amb un acte de cloenda el dilluns, 4 de desembre.

L'objectiu és realitzar una acció de networking empresarial entre les persones participants del programa, així com  compartir experiències sobre les actuacions realitzades d'empoderament de les dones en el teixit productiu, el talent femení, la perspectiva de gènere en el món empresarial i el lideratge i els plans d'igualtat a les empreses. 

Programa de l'acte

  • 12.30h Obertura institucional a càrrec dels responsables polítics de Promoció Econòmica i Ocupació dels Ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.
  • 12.45h - 13.25h Parlem d'Empreses en femení amb Imma Amat, d'Amat Immobiliaris, i amb Blanca Moreno, de la consultoria MiT. Parlarem de la gestió del temps i la corresponsabilitat, les barreres que ens limiten i de la gestió del talent femení.  
  • 13.25h - 14.25h Sessió de networking empresarial entre les persones assistents. Dinamitzada per Blanca Moreno.
  • 14.25h Brunch i tancament

Destinatàries
 
Empreses, dones emprenedores i empresàries que han format part de les diferents accions formatives i actes de networking al llarg d'aquests 4 anys, així com altres persones interessades en el projecte, principalment de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Informació

  • Data: 4 de desembre de 2023
  • Horari: 12.30 a 15h
  • Lloc: CIRD, Centre d'Informació i Recursos per a Dones - Centre Cívic Les Planes (c/ John F. Kennedy, 4, Sant Joan Despí)
  • Condueix l'acte: Blanca Moreno, sociòloga i experta en polítiques de gènere de la consultoria MiT
  • Més informació: oise@santfeliu.cat

En el següent enllaç es troben les inscripcions en línia:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior