Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2020 21:54:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/10/2020
Lectures: 1532
La campanya de vacunació de la grip comença el 19 d'octubre al Centre Cívic Les Tovalloles

La campanya de vacunació de la grip dels Centres d'Atenció Primària de Sant Feliu s'iniciarà el proper dilluns 19 d'octubre. Amb l'objectiu de realitzar-la en un entorn segur per prevenir contagis de la COVID-19, així com per racionalitzar l'ús dels centres sanitaris, l'Ajuntament ha cedit el Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7) perquè s'hi porti a terme. L'amplitud dels espais de l'equipament, sumada al fet que es pugui ventilar amb facilitat permet minimitzar riscos en el desenvolupament de la campanya.

Per vacunar-se de la grip caldrà demanar cita prèvia a l'Institut Català de la Salut trucant als telèfons 93 567 09 99 i 93 326 89 01 de 8 a 22 h, o bé a través d'internet. Les vacunacions es realitzaran de dilluns a divendres, del 19 d'octubre al 20 de novembre, de 9 a 19 h. Tot i que la campanya d'enguany es dugui a terme en un equipament municipal, des de l'Ajuntament es recorda a la ciutadania que la cita prèvia indicada és la única via per obtenir dia i hora per rebre la vacuna.

Contra la grip sí hi ha vacuna, vacuna't! Per tu, per la comunitat

La campanya d'enguany està condicionada per la incertesa al voltant del comportament que pugui presentar el nou coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, es realitza un èmfasi especial en augmentar les cobertures de vacunació contra la grip especialment en el personal sanitari i sociosanitària, gent gran, preferentment a partir dels 65 anys i persones de qualsevol edat amb condicions de risc. Es recomana especialment la vacunació als següents grups de població:

  1. Persones d'edat igual o superior a 60 anys.
  2. Persones menors de 60 anys que presenten un alt risc de complicacions derivades de la grip.
  3. Embarassades en qualsevol trimestre de gestació.
  4. Persones que poden transmetre la grip  a aquelles que tenen un alt risc de presentar complicacions.
  5. Persones que treballen en  serveis públics essencials (forces de seguretat, emergències, serveis públics essencials, bombers, institucions penitenciàries...).

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar