Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 22:22:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple municipal de juliol votarà la consulta del Concurs Internacional de projectes del soterrament

28/07/2021
Lectures: 454
El ple municipal de juliol votarà la consulta del Concurs Internacional de projectes del soterrament

El proper dijous 29 de juliol, a les 18 h, se celebrarà el ple ordinari de juliol en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 60 punts.

Un dels punts destacats del ple serà portar a aprovació la celebració de la consulta ciutadana per decidir la urbanització de la superfície alliberada per les vies del tren (la ciutadania podrà triar entre tres propostes resultants del Concurs Internacional de projectes), així com la manera de preservar la memòria de l'Estació.

Durant la sessió plenària també es presentarà l'informe anual de gestió de 2020 a càrrec de la Síndica Municipal de Greuges de Sant Feliu, Julia Latorre.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, el grup municipal del PSC presentarà un text sobre la moció de les Joventuts Socialistes de Sant Feliu per avançar en les accions de transició cap a un model basat en una energia neta, renovable, justa i de proximitat, i en la lluita contra el canvi climàtic usant els fons del Pla de sostenibilitat ambiental de l'AMB.

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals es portarà a aprovació el Compte General del pressupost de 2020 i el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables. En la sessió plenària també es presentarà la declaració d'especial interès de les obres majors de la consolidació estructural de l'edifici Masia Torre del Bisbe i la mutació demanial d'una finca en el marc d'un expedient d'expropiació forçosa del Ministeri de Foment. A més, es portarà a aprovació inicial l'Ordenança de Transparència i Administració Digital i noves cartes de serveis, així com l'aprovació de la rectificació de l'Inventari municipal de Béns a l'exercici de 2020, i l'adhesió a Red Española de Ciudades Inteligentes ?RECI. Finalment, en aquesta àrea es portarà a aprovació l'extinció del Registre Municipal d'Unions Civils de l'Ajuntament de Sant Feliu i la designació de les Festes Locals per a l'exercici 2022.

En l'àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials es presentarà al ple l'aprovació inicial del Reglament d'ús social dels centres públics de segon cicle d'Educació Infantil i Educació Primària de Sant Feliu i la concessió de subvencions per a l'any 2021 a les entitats Unió Esportiva Sant Feliu de Llobregat (UNES), Creu Roja Espanyola, Associació de Discapacitats Físics (ADF), Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat, així com a diverses entitats dels àmbits de la Salut Pública i de Cultura Interculturalitat i Sensibilització. A més, es portaran a aprovació les bases per concedir subvencions a persones propietàries que posin habitatges a disposició de la borsa de lloguer social i el Pla d'Acció de l'AIReF per a la valoració de la liquidació final de la resolució del contracte administratiu de gestió de serveis públics, mitjançant la modalitat de concessió, corresponent al servei públic de gestió i explotació del Complex Municipal de Piscines.

En l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica es ratificarà la modificació dels Estatuts del Consorci del Parc Natural de la Serra Collserola aprovada per l'Assemblea General del Consorci el 10 de desembre de 2020 i es portarà a aprovació concedir subvencions a diferents entitats de la ciutat en  l'àmbit de Medi Ambient.

Finalment, en l'apartat de mocions o propostes urgents es presentarà l'aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables i la concessió d'una subvenció a l'Associació Gats i Gossos de Sant Feliu pel projecte de gestió i manteniment de l'espai-refugi per gats Mercè Rodoreda.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior