Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 22:26:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Club Esportiu de Futbol Sala Sant Feliu presenta el seu projecte per a la temporada 2021-2022

28/07/2021
Lectures: 666
El Club Esportiu de Futbol Sala Sant Feliu presenta el seu projecte per a la temporada 2021-2022

Sant Feliu compta amb una nova entitat esportiva de recent creació, que té per objectiu educar en valors a infants i joves del municipi a través de la pràctica del futbol sala. El Club Esportiu de Futbol Sala Sant Feliu, conegut com Futsal Sant Feliu, ha presentat dimecres 28 de juliol el seu projecte per a la temporada en una roda de premsa celebrada a la Sala dels Àustries del Palau Falguera, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Lídia Muñoz, el regidor d'Esports Bernat Dausà i el president de l'entitat Enric de Ossó.

Durant la trobada amb els mitjans l'alcaldessa ha destacat que "el compromís d'aquesta entitat demostra que Sant Feliu és una ciutat viva, que viu l'esport i que viu la ciutat". Per la seva banda, Bernat Dausà ha posat en valor que Sant Feliu és un cop més ciutat d'acollida esportiva en diversitat de disciplines i en oportunitats per seguir treballant l'esport des dels valors, la varietat i la continuitat de la iniciació esportiva que molts cops comença a l'escola. 

De la mà del president de l'entitat s'han desvetllat els primers equips per a la temporada vinent, així com el seu ferm compromís en la promoció de l'esport competitiu femení amb l'obertura d'inscripcions per a les categories Aleví, Infantil, i Cadet per a equips formats per noies.

Futsal Sant Feliu neix a la primavera de 2021, fruit de les inquietuds de pares i mares per trobar un espai en què educar els infants de la ciutat a través de de l'esport. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la Federació Catalana de Futbol Sala i Dacor Educació Esportiva, i es va iniciar amb un equip de categoria Cadet federat com a insígnia del club. Actualment els equips i l'escola de futbol sala realitzen els seus entrenaments a les pistes de l'Escola Miquel Martí i Pol.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior