Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/01/2022 16:44:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

S'inicia la col·locació de tanques d'obra del soterrament al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer

25/11/2021
Lectures: 967
S'inicia la col·locació de tanques d'obra del soterrament al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer

Continuen els treballs d'Adif d'implantació de tanques de l'obra del soterrament en ambdós costats de la via del tren. Aquestes tasques es realitzen en paral·lel a la col·locació de les tanques a la zona del pas a nivell per tal que un cop estiguin implantades, es puguin començar a realitzar les obres de l'estació provisional així com per poder executar el soterrament total de les vies.

En el marc d'aquestes actuacions, a partir de dimarts 30 de novembre comencen els treballs al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, entre els carrers de Pi i Margall i de Sant Llorenç, comportant afectacions progressives a partir d'aquesta data en la circulació viària, aparcament i emplaçament dels contenidors, entre d'altres.

En concret, la implantació de les tanques afecta els carrers de Pi i Margall i Avinguda Montejurra, amb afectacions en la circulació, aparcament i ubicació de contenidors.

· Circulació de vehicles i estacionament
Es reorganitza la circulació de vehicles de manera que es manté un únic carril i sentit de circulació. Això implica que es converteix la calçada en un únic sentit de circulació: direcció Sant Joan Despí. Aquests canvis en el sentit del carrer s'indicaran amb senyalització vertical i horitzontal de pintura groga.

En aquest mateix tram, l'aparcament existent al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer quedarà afectat per aquesta actuació, i s'haurà d'anul·lar per poder fer els treballs d'actuació a les vies, des del carrer de Pi i Margall fins a l'avinguda Montejurra.

També podran quedar afectades algunes places d'aparcament situades al carrer de Sant Llorenç, properes al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer. Les places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, l'estacionament reservat per al jutjat i Correus quedaran reubicades.

Cal recordar que l'aparcament de l'antic camp de futbol de la rambla romandrà obert durant el decurs de les obres del soterrament. A més, per mitigar la pèrdua d'aparcaments es treballa en la creació d'una nova bossa d'aparcaments a riera Pahissa entre els carrers del Sol i Josep Gaspà, amb una dotació aproximada de 42 places per a vehicles. 

· Circulació de vianants
Totes les voreres que disposen d'accés a habitatges i guals quedaran intactes i sense afectació directa.

· Contenidors de residus
Els contenidors situats al carrer de Mossèn Cinto Verdaguer es traslladen de la seva posició actual i es reubiquen en els següents punts propers:

- C/ Mossèn Cinto Verdaguer Verdaguer (davant núm. 1).
- C/ Sant Llorenç (davant núm. 45, on recentment s'ha enderrocat una finca).

Els contenidors situats al carrer de Pi i Margall (davant núm. 46) es desplacen cap a la parcel·la posterior al Casal de la Gent Gran per tal de possibilitar la recollida pel costat dret.

· Altres afectacions

Es retira l'arbrat existent, que queda afectat a diferents punts dins de la zona delimitada d'obres i se substituirà, un cop es realitzi la retirada de les tanques d'obra, amb l'espècie que determina el pla d'arbrat municipal.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior