Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/05/2022 05:37:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Publicades les llistes provisionals de persones sol·licitants dels pisos amb protecció oficial del carrer del Pla

21/01/2022
Lectures: 1529
Publicades les llistes provisionals de persones sol·licitants dels pisos amb protecció oficial del carrer del Pla

Divendres 21 de gener l'IMPSOL ha publicat les llistes provisionals de persones que han sol·licitat accedir a un dels 13 habitatges en règim de lloguer dotacional ubicats a la quarta planta del carrer del Pla. Les llistes es poden consultar a través d'aquest document, i la ciutadania disposa de 10 dies hàbils, fins al 7 de febrer de 2022 a les 12 h, per presentar-hi al·legacions. Les persones interessades hauran de presentar una instància genèrica amb la resta de documentació disponible al web de l'IMPSOL directament al registre d'entrada de l'AMB, o bé enviar-la per correu electrònic a l'adreça impsolcomercial@amb.cat indicant a l'assumpte 'Al·legacions 4a planta'.

La promoció compta amb dues tipologies d'habitatge. D'una banda inclou 12 habitatges, als quals es pot optar sempre i quan un dels membres de la unitat familiar estigui empadronat amb 1 any d'antiguitat a Sant Feliu, o hagi estat empadronat un mínim de 3 anys durant els últims 10 al municipi. Un altre requisit a complir especifica que tots els membres de la unitat de convivència siguin menors de 35 anys, o bé que un membre de la unitat de convivència, o més, sigui persona en risc d'exclusió social. L'habitatge restant està reservat per a persones amb mobilitat reduïda, i s'ha d'acreditar que com a mínim un membre de la unitat de convivència tingui la necessitat de portes amb una amplada superior als 80 cm.

Les persones interessades poden adreçar-se per a més informació i consultes a l'Oficina Local d'Habitatge:

  • Enviant un correu electrònic a l'adreça habitatge@santfeliu.cat.
  • Trucant al telèfon 627813583 en els següents horaris:
    • De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h, i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h
  • Trucant al telèfon 661875126 en els següents horaris:
    • De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h, i dilluns i dimecres de 16 a 18.30 h

Una aposta decidida per l'habitatge

Aquesta nova promoció  d'habitatges ha estat possible gràcies a la reconversió de la quarta planta d'un edifici existent, destinada inicialment a oficines, en habitatges d'1 i 2 habitacions. Aquests se sumen a 19 més de lloguer situats a la tercera planta de l'immoble, acabats d'acondicionar al 2021. Entre les diferents intervencions que s'han fet destaca l'increment d'aïllament de l'edifici per evitar les pèrdues tèrmiques dels habitatges i reduir la demanda de calefacció, així com la creació de tres patis que connectaran la tercera planta amb la quarta, i faran possible l'entrada de llum natural a les zones comunitàries i la ventilació creuada dels habitatges. Gràcies a tot això, s'ha obtingut una qualificació energètica A.

La promoció del carrer del Pla s'ha pogut desenvolupar gràcies a la cessió de la superfície a l'AMB/IMPSOL per part de l'Ajuntament, que també va tramitar una modificació del planejament per poder-hi fer habitatges. Amb la construcció d'aquests habitatges es dona compliment d'una banda a l'execució del Pla Local d'Habitatge 2017-2022, i de l'altra als compromisos adquirits al Pla d'Actuació del Mandat, concretament aquells que estableixen l'increment d'habitatges de lloguer social i assequible per fer front, entre d'altres, a la crisi habitacional agreujada per la COVID-19.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior