Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/06/2023 22:06:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Afectacions a la mobilitat als carrers de Jacint Verdaguer i Pi i Margall

16/03/2023
Lectures: 1999
Afectacions a la mobilitat als carrers de Jacint Verdaguer i Pi i Margall

Endesa està executant tasques d'adequació de serveis relacionats amb les obres de soterrament que comportaran afectacions a la mobilitat en els carrers de Jacint Verdaguer i de Pi i Margall. Aquests treballs s'executaran en fases consecutives, i serà necessari disposar de la reserva d'estacionament actual de zona blava del carrer de Pi i Margall. D'aquesta manera es podrà habilitar el doble sentit de circulació en aquest tram i assegurar l'entrada i sortida dels aparcaments privats en les proximitats.

Segons informació facilitada per Endesa, les actuacions tindran una durada estimada d'aproximadament 5 setmanes en dies laborables en horari aproximat de 8 del matí a 6 de la tarda. Durant aquest període de temps, segons les fases de treball per part d'Endesa, es produiran modificacions en la mobilitat de vehicles en el tram del carrer de Jacint Verdaguer entre el carrer de Pi i Margall i el carrer de Sant Llorenç. Es recomana, si és possible, que els accessos i sortides als aparcaments privats es realitzin fora de l'horari de treball, excepte en casos d'emergència. Cal tenir present que els caps de setmana i fora de l'horari de treball  indicat, no hi haurà afectacions a la mobilitat en aquest àmbit. 

Una vegada finalitzada la primera fase de les tasques d'adequació de serveis relacionats amb les obres de soterrament, comencen a partir de dijous 16 de març les tasques d'adequació entre el número 37 del carrer de Jacint Verdaguer fins a l'encreuament amb el carrer de Sant Llorenç

Fase 2

Es desenvoluparan tasques d'adequació entre el número 37 del carrer de Jacint Verdaguer fins a l'encreuament amb el carrer de Sant Llorenç. Els accessos als aparcaments dels números 37, 35 i 33/31, així com aquells destinats als jutjats, es realitzaran pel carrer de Pi i Margall. Les sortides dels aparcaments es realitzaran pel carrer de Jacint Verdaguer, i de baixada pel carrer de Pi i Margall. L'encreuament entre el carrer de Pi i Margall i el carrer de Jacint Verdaguer estarà regulat per una persona de l 'obra, encarregada de donar prioritat de pas als vehicles que circulen pel tram habilitat al carrer de Jacint Verdaguer.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior