Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 18:27:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Govern municipal convida la ciutadania a assistir a l'acte de retiment de comptes de final de mandat

21/03/2023
Lectures: 1475
El Govern municipal convida la ciutadania a assistir a l'acte de retiment de comptes de final de mandat

Dimarts 28 de març a les 19 h la Sala Pep Altayó del Casal de Joves acollirà l'acte de final de mandat, en què participaran l'alcalde Oriol Bossa i la primera tinenta d'alcaldia Lidia Muñoz, així com els i les integrants del Govern municipal.

En la trobada, oberta a tota la ciutadania, s'explicaran les accions que ha dut a terme el govern municipal entre 2019 i 2023 seguint les diferents àrees temàtiques que marca el Pla d'Actuació del Mandat. Es destacaran les més significatives, detallant els principals reptes que s'han abordat i també les fites que s'han assolit. Així, es tractaran temes com el soterrament, la gestió de la pandèmia, el desplegament de polítiques adreçades a gent gran i joves, la millora dels serveis socials, o les actuacions que s'han portat a terme en matèria d'habitatge, canvi climàtic o feminisme.

Durant l'exposició, es facilitarà als i les ciutadanes assistents unes targetes perquè puguin formular les seves preguntes en relació amb el mandat. Aquestes preguntes, i altres que puguin sorgir, seran respostes pels màxims representants municipals en un acte que estarà conduït i serà retransmès en directe per Ràdio Sant Feliu (105.3 FM - www.radiosantfeliu.cat).

Comparteix
Salta a la part superior