Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2023 13:42:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Consulta del cens electoral, vot per correu i sol·licitud del vot accessible per a les eleccions generals del 23 de juliol

31/05/2023
Lectures: 887
Consulta del cens electoral, vot per correu i sol·licitud del vot accessible per a les eleccions generals del 23 de juliol

El 23 de juliol de 2023 se celebraran eleccions generals i els ciutadans i ciutadanes estan cridats a exercir el seu dret a vot per escollir els seus representants. Les persones que vulguin exercir aquest dret han d'estar incloses al cens electoral vigent.

Entre els dies 5 i 12 de juny es pot consultar el cens electoral vigent per exercir el dret a vot en les eleccions generals del 23 de juliol. En aquesta pàgina hom pot informar-se sobre quin és el districte, secció, mesa i col·legi electoral on ha de votar, amb la possibilitat d'enllaçar amb la ubicació del col·legi en Google Maps. Es pot accedir escrivint el NIF, la data de naixement i fent clic a 'Comprovar'. La consulta presencial de les dades del cens electoral també està prevista, i es podrà fer en el mateix període que la telemàtica a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a l'Ajuntament (pl. Vila, 1).

També s'ha obert el termini per sol·licitar i exercir el dret de vot per correu, des del 30 de maig i fins al 13 de juliol. La sol·licitud de vot per correu es pot fer, una vegada convocades les eleccions, per via telemàtica a través del web www.correos.es, amb certificat electrònic reconegut (DNIe, idCat, etc), o presencialment a qualsevol oficina de Correos.

Fins al 24 de juny les persones amb discapacitat visual poden demanar el kit de vot accessible al telèfon gratuït del Ministeri de l'Interior 900 150 000. El procediment de vot accessible consisteix en la utilització de paperetes i sobres de votació normalitzats, acompanyats d'una documentació complementària en sistema braille que permet la identificació de l'opció de vot amb garanties d'autonomia i, per tant, el secret de sufragi.

Més informació a www.santfeliu.cat/eleccions.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior