Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 11:11:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es posa en marxa un servei de suport a entitats al Centre Cívic Tovalloles

15/09/2023
Lectures: 1538
Es posa en marxa un servei de suport a entitats al Centre Cívic Tovalloles

L'Ajuntament de Sant Feliu ha posat en marxa un servei de suport a entitats i associacions de la ciutat ubicat al Centre Cívic Tovalloles. L'atenció es farà de forma presencial els dimarts, de 10 a 14 h, i els dilluns i dimecres, de 16.30 a 20 h, i també a través del correu electrònic suportentitats@santfeliu.cat.

L'Oficina de suport a entitats ofereix formació, acompanyament en els processos de millora de l'entitat i assessorament especialitzat en l'àmbit jurídic i de gestió interna, aspectes comptables i fiscals, gestió dels equips (personal laboral i voluntariat) i eines de comunicació per a les entitats. 

Aquest servei, a través d'espais de consulta, assessorament i formació atendrà els dubtes i necessitats de les entitats, així com d'aquelles persones que es vulguin associar o iniciar una associació. A més, realitzarà un programa de formació adreçat a entitats, accions de promoció de l'associacionisme i elaborarà materials divulgatius sobre com constituir una associació, fer un projecte o una memòria.  

L'Oficina de suport a entitats i associacions està subvencionada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa integral per combatre la pobresa urbana als barris. Diversos estudis demostren que les societats organitzades i associades són més resilients en situacions de crisi.  

Aquest finançament permetrà desenvolupar més projectes comunitaris per eliminar desequilibris i possibilitar un nivell de vida digne i una convivència harmoniosa als barris més vulnerables de la ciutat. El projecte té un abast més ampli i també intervé en programes de convivència, d'educació i d'acció comunitària.

 

Comparteix
Salta a la part superior