Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 20:49:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Afectacions en l'àmbit del carrer de Verge de Montserrat per les obres del soterrament

27/05/2024
Lectures: 711
Afectacions en l'àmbit del carrer de Verge de Montserrat per les obres del soterrament

ADIF ha anunciat que la passarel·la provisional que s'està construint a l'àmbit del carrer de Verge de Montserrat entrarà en funcionament a mitjans del mes de juny. La finalització d'aquesta estructura coincidirà amb l'inici d'una nova fase d'obres a la zona, que se centrarà en l'execució dels últims murs pantalla de pilots, situats a la zona dels dos passos inferiors del carrer de Verge de Montserrat.

La realització d'aquests treballs implicarà el tancament definitiu dels dos ponts, que habiliten el pas tant de vehicles com de vianants, fins a la finalització de les obres. La passarel·la actuarà com a pas per a vianants durant el període d'inactivitat dels ponts, que es complementarà amb la reobertura del pas de vianants entre el Complex municipal de piscines, la passarel·la, i l'aparcament de l'antic camp de futbol Rambla. Pel que fa a la mobilitat rodada, el carrer de la Verge de Montserrat comptarà amb un únic carril de circulació de baixada entre els carrers de Joan XXIII i dels Germans Carreras.

Per garantir la seguretat i la comoditat dels vianants s'ha reforçat la il·luminació a les zones d'accés a la passarel·la provisional. A més, s'instal·larà la senyalització vertical informativa als dos accessos de la passarel·la.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior