Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 21:39:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Ja es poden consultar les activitats mensuals de juliol i agost en el nou número de l'On Anem

01/07/2024
Lectures: 677
Ja es poden consultar les activitats mensuals de juliol i agost en el nou número de l'On Anem

L'Ajuntament ha publicat el nou número de l'agenda d'activitats municipal On Anem dels mesos de juliol i agost, que destaca en portada la celebració de la Festa Major de Sant Llorenç.

Les activitats incloses en aquesta publicació poden patir canvis d'ubicació o d'horari, es poden suspendre o se'n poden afegir de noves a darrera hora. Per estar al dia, la ciutadania pot consultar la informació actualitzada a l'agenda digital de l'Ajuntament www.santfeliu.cat/agenda.

On trobar l'On Anem?

En aquest enllaç es pot consultar la vintena d'equipaments amb les respectives adreces on es podrà recollir l'agenda d'activitats de la ciutat. En cas que es prefereixi fer la consulta digital, a l'espai Agenda On Anem del web municipal es podrà fer un seguiment dia a dia de les activitats de la ciutat i també es podrà fer la descàrrega online. 

L'On Anem s'edita cada mes i recull totes les activitats dels diferents àmbits a la ciutat. Les entitats interessades en què les seves activitats surtin a l'On Anem, poden enviar la informació al departament de referència de l'Ajuntament de Sant Feliu fins al dia 15 del mes anterior al mes de publicació.

Comparteix
Salta a la part superior