Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 22:20:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nou rècord d'inscripcions als campus esportius

03/07/2024
Lectures: 698
Nou rècord d'inscripcions als campus esportius

Sant Feliu viu un estiu ple d'activitat esportiva amb els diferents campus i casals que s'han organitzat durant els mesos més calorosos. Les dades mostren una participació que supera tots els registres anteriors, amb un total de 2.573 infants que gaudeixen de les diverses propostes esportives, davant els 2.406 participants que ho van fer al 2023.

El campus d'estiu al Complex Municipal de Piscines ha estat el més concorregut, amb 1.041 nens i nenes, un augment significatiu respecte els 869 de l'any anterior.

Pel que fa al campus d'estiu de la Peña Recreativa s'ha mantingut una participació constant amb 614 inscrits, gairebé igualant els 615 de l'any anterior. Encara en l'àmbit del futbol el campus de futbol del Santfeliuenc FC ha vist una lleugera disminució en la seva participació, amb 170 nens i nenes, tot i que segueix sent una opció popular per als i les amants del futbol. Per últim, destaca també l'augment del campus de futbol sala Futsal Sant Feliu, que passa dels 115 participants als 120.

El campus de Bàsquet CBS ha captat l'interès de 444 joves esportistes que han volgut practicar aquesta disciplina esportiva, augment que també ha viscut el campus i tecnificació del Club d'Handbol Sant Llorenç amb 134 infants que han participat en les sessions d'entrenament especialitzades, 12 més que al passat estiu.

Els campus esportius Sant Feliu no només proporcionen una manera saludable i divertida de passar l'estiu, sinó que també han ajudat a fomentar l'esperit de comunitat i la passió pels esports entre els més joves. Aquestes activitats són una iniciativa conjunta que compta amb el suport de diferents institucions, clubs esportius i monitors especialitzats i que permet, any rere any, oferir als infants una experiència de qualitat en un entorn segur i estimulant a la ciutat.

Comparteix
Salta a la part superior