Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 21:32:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu compta amb dos punts més de recàrrega elèctrica

09/07/2024
Lectures: 511
Sant Feliu compta amb dos punts més de recàrrega elèctrica

Sant Feliu amplia el parc d'electrolineres al municipi amb dues estacions, situades al carrer de Jaume Ribas número 5, i al passeig de Comte de Vilardaga número 19. Les dues electrolineres consten cadascuna de 4 punts de recàrrega ràpida i 4 de recàrrega semiràpida, amb 8 punts de recàrrega simultània en total. S'aplica una taxa que s'ajusta al consum de KW/hora, a partir dels 30 minuts en els equips ràpids, i a partir dels 60 minuts en semiràpids. Per a més informació sobre tarifes, servei i dades de subministrament, es pot consultar el web que ha habilitat l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La posada en funcionament de les dues electrolineres a Sant Feliu es considera d'especial interès i utilitat pública a efectes de:

  • Promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat.
  • Millorar la cohesió i inclusió social de la ciutat.
  • Contribuir a garantir la qualitat de la salut a la ciutat.
  • Promoure els beneficis ambientals i socials.

Aquesta actuació s'emmarca en el conveni signat el 30 d'agost del 2017 entre la Generalitat de Catalunya i l'AMB, per al desenvolupament dels eixos prioritaris 2, 4 i 6 del Programa Operatiu FEDER 2014-20 de Catalunya, que va ser objecte de cofinançament per mitjà de l'aportació de fons europeus, i segons el qual l'AMB va procedir a iniciar la implantació de noves estacions de recàrrega. Les electrolineres passen així a formar part de la Xarxa Metropolitana d'Estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es va adherir a la Xarxa Metropolitana d'Estacions de recàrrega per mitjà de l'acord de ple de la sessió celebrada el 29 d'abril de 2021.

Comparteix
Salta a la part superior