Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/03/2021 14:13:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El Ple municipal deixa sense efecte el Pla de viabilitat del Complex Municipal de Piscines 2019-2022

09/10/2020
Lectures: 547
El Ple municipal deixa sense efecte el Pla de viabilitat del Complex Municipal de Piscines 2019-2022

El Ple de l'Ajuntament, en sessió celebrada el dia 24 de setembre de 2020, va acordar l'aprovació inicial per tal de deixar sense efecte el Pla de Viabilitat del Complex Municipal de Piscines 2019 -2022 relatiu a la concessió del Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat. El punt, que es va tractar d'urgència, es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups del consistori, a excepció de l'abstenció del grup de Veïns per Sant Feliu.

El Pla de Viabilitat es va aprovar per Ple el passat 20 de desembre de 2018. Segons l'actual acord que el deixa sense efecte queda constatada la inviabilitat del Pla. Entre els motius que s'addueixen hi ha el risc d'una imminent ruptura tècnica de la concessió, a la vista dels resultats del 2019, i la situació derivada de l'aplicació de l'estat d'alarma el passat mes de març. Tanmateix, es reconeix que el concessionari, el Club de Natació Sant Feliu, no pot donar compliment a les seves obligacions contractuals en matèria tributària i de cànons.

Podeu consultar l'edicte en què es relaciona el contingut de l'acord que deixa sense efecte el Pla al document adjunt en aquesta notícia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior