Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
El taller de l'Escola de Famílies de febrer s'aproximarà al món de l'adolescència per conèixer aquesta etapa evolutiva

En el marc del Programa de suport a les AMPA i AFA, el dimarts 27 de febrer a les 17.30 h tindrà lloc una formació online adreçada a mares i pares amb fills i filles de 12 a 16 anys.

Sessions informatives sobre preinscripcions per a famílies amb infants que comencen I3 el curs vinent

Entre el 5 i el 13 de febrer tindran lloc a les escoles bressol municipals les xerrades informatives adreçades a famílies d'infants que inicien la segona etapa d'educació infantil.

Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Feliu per al curs 2024-2025

Des del 15 de febrer i fins al 6 de març els centres d'educació de segon cicle d'Infantil i Primària i els d'Educació secundària obligatòria i Educació especial obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar.

Taller de l'Escola de Famílies per detectar quan els i les adolescents poden necessitar ajuda professional especialitzada

En el marc del Programa de suport a les AMPA i AFA, el dimarts 30 de gener a les 17 h tindrà lloc una formació online adreçada a mares i pares amb fills i filles de 12 a 16 anys.

Les escoles tornen a la Casa de la Vila amb 'L'Ajuntament us dona la benvinguda!'

Dijous 18 de gener es reprèn aquesta iniciativa, una de les més ben valorades del Programa municipal d'activitats educatives.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera