Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Realitat augmentada

En aquest projecte introduïrem informació addicional en cadascun dels edificis que en formen part. Aquesta informació la rebrem mitjançant el nostre dispositiu mòbil mitjançant una tecnologia anomenada realitat augmentada.

Realitat augmentada

 

Però què és la realitat augmentada?

Logo Layar

Segons la Viquipèdia, el terme fa referència a la "visió directa o indirecta d'un entorn físic en el món real, els elements del qual es combinen amb elements virtuals per a la creació d'una realitat mixta a temps real". Això vol dir que a la pantalla del nostre dispositiu veurem una imatge real acompanyada d'informació addicional (fotos, vídeo, accés a informació al web, locucions...).

Què cal per visualitzar els punts d'interès dels carrers de la ciutat a través de la realitat augmentada?

Per poder gaudir d’aquesta experiència només caldrà disposar d’un dispositiu mòbil amb connexió a la xarxa, amb GPS i càmera, i amb l’aplicació Layar instal·lada. Obrirem la capa Ruta Modernista SF i l’aplicació mostrarà els punts d'on es podrà anar descobrint la informació del patrimoni modernista de la ciutat.

Només cal desplaçar-se per poder obtenir tota la informació sobre cada recurs: accés a un espai web on llegir la informació, accés a un mapa que guiarà des del punt on sou fins al lloc on es troba l'element, descàrrega de la locució del punt en català i espanyol, …

I ara? 

Un cop tenim instal·lada l'aplicació Layar en el nostre dispositiu mòbil, només hem d'obrir l'enllaç a la capa que teniu més abaix, o utilitzar el cercador de l'aplicació per trobar la nostra capa Ruta Modernista SF i gaudir de la vostra visita interactiva pel patrimoni de Sant Feliu: