Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Sant Feliu Innova, una col·laboració públic-privada

L’abril de 2018 marcava un punt d’inflexió al programa municipal Sant Feliu Innova. Iniciàvem una nova etapa amb la inauguració de l’edifici CO-Innova Sant Feliu, un espai laboratori on la innovació incorpora l’impacte social, la tecnologia i les eines metodològiques i col·laboratives.

Tothom ens coneix com la Torre del Roser; però el que moltes persones encara  no saben, és que som un espai on acompanyar i experimentar. Provar les teves idees de projecte és la nostra missió! Volem ajudar-te a construir-les i a créixer!

Sant Feliu Innova és un recurs al teu abast on podràs treballar reptes de ciutat, on entrenar el teu talent mentre utilitzes la creativitat per crear valor, on explorar noves formes de compromís amb l’entorn.

Però què oferim? Quines eines i recursos posem al teu abast?

És difícil definir CO-Innova Sant Feliu amb un parell de línies. Podríem dir que som un espai amb diverses dimensions: ideació i emprenedoria, formació digital i STEAM, comunitats i clubs i innovació social i lab. 

Cartell "Què podem fer per tu?

Ideació i emprenedoria

Som un espai d’ideació i emprenedoria. A Sant Feliu Innova acompanyem a persones, emprenedores o no, durant el desenvolupament dels seus projectes. Realitzem assessoraments setmanals a tots aquells amb idees i inquietuds, que poden fer front a reptes de ciutat.

Un dels programes més representatius i destacats a CO-Innova generador de talents i ments emprenedores és l’Explorer-Jóvenes con Ideas, un programa internacional (antic YUZZ) que des del 2012 es realitza a Sant Feliu. Els joves participants desenvolupen els seus projectes de forma col·laborativa, rebent formació en models de negoci de la mà d’experts durant sis mesos. El projecte guanyador va a Silicon Valley, reconeguda com la meca de l’emprenedoria, i opta a obtenir un finançament de fins a 30.000 euros.

Formació digital i STEAM

Som un espai de formació digital i STEAM.(Ciència, Tecnologia, Art i Matemàtiques).

Per tal d’impulsar la innovació educativa, l’intercanvi de coneixements i la creativitat, Sant Feliu Innova ofereix als ciutadans del municipi la possibilitat de formar-se en noves tecnologies gratuïtament a través de l’oferta de cursos del Punt TIC local (formacions en marketing digital, xarxes socials, e-Commerce, dispositius mòvils...) i el catàleg d’activitats STEAM, entre les quals destaquen robòtica, programació i impressió 3D, dirigides als alumnes dels centres educatius de la ciutat.

Comunitats i clubs

Som un espai d’intercanvi i relació. Resolem reptes socials de forma conjunta i col·laborativa a través de la dinamització de plataformes relacionals, on tota la ciutadania té cabuda.

La interacció, l’intercanvi de coneixements i el treball en equip són components imprescindibles en l’esperit de Sant Feliu Innova. El programa municipal obre a tota la ciutat els seus clubs i comunitats amb la finalitat de treballar la cultura maker i les tècniques de fabricació digital, els coneixements en programació o els reptes de ciutat a través de la comunitat Sant Feliu 2.020.

Innovació social i LAB

I som un espai d’innovació social i LAB. Mitjançant la co-creació, convertim Sant Feliu en un camp de proves per a que ciutania i teixit emprenedor i social validin i testegin els seus projectes.

A Sant Feliu Innova treballem amb i per les persones. Per això, donem l’oportunitat de prototipar i testejar productes i serveis, convertint-se així en un laboratori ciutadà que impulsa iniciatives amb impacte social al territori a través d’aliances entre empreses, persones i administració.

L’últim trimestre de 2018 vam comptar amb dos nous projectes a la ciutat. L’Eduard Folch va poder posar en marxa Minuts.cat a Sant Feliu, un projecte que impulsa la col·laboració ciutadana i els intercanvis entre veïns premiant-los amb el temps com a moneda de canvi. En l’àmbit de la responsabilitat social, la Mercè Torras va desenvolupar la iniciativa RSInnova a la ciutat, mitjançant la qual es van establir sinèrgies i col·laboracions entre empreses que volien millorar la RSC i emprenedors que volien testejar les seves idees.  

Sant Feliu Innova tothom hi té cabuda. Una eina pública que et facilita noves formes d’aprendre, connectar, innovar i emprendre. Ara ja ho saps. Així que si tens una idea, vols formar-te o intercanviar coneixements, no t’ho pensis i vine a CO-Innova Sant Feliu!

Ara ja ho saps, la Torre del Roser és el teu centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d'innovació socioeconòmica i capacitat transformadora i de creació d'oportunitats amb compromís comunitari i ambiental. L'espai i de la gent sense por i amb ganes. T’estem esperant!

Contacta!

Pots contactar amb nosaltres trucant al 936858024 o escrivint un correu a tic@santfeliu.cat.