Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 17:55:57

Idioma

Identificació

Mapa:Festa de Tardor 2023

Festa de Tardor 2023

Panell de cerca

Panell de cerca

Info

Festa de Tardor 2023

El mapa temàtic mostra les activitats que es portaran a terme durant la Festa de Tardor d'enguany. Les activitats estan representades segons el dia en el que es realitzen i podeu navegar entre els diferents dies mitjançant un selector ubicat més avall. A continuació, es presenta la llegenda de colors.

 Llegenda:

  Dimecres 11
  Dijous 12
  Divendres 13
  Dissabte 14
  Diumenge 15

Amb aquest mapa teniu l'oportunitat de cercar i consultar la ubicació de les activitats que es duran a terme durant la Festa de Tardor.

Les activitats estan exposades segons el dia durant el que es realitzen, d'aquesta manera podreu seleccionar el dia que us interessi consultar. Aquesta selecció s'aconsegueix, fent click amb el botó esquerre al desplegable "Dia: Dimecres 11".

Una vegada, hagueu escollit el dia, fent clic amb el botó esquerre del ratolí, sobre la ubicació de l'activitat en el plànol, podreu veure la informació referent a aquesta:

  • Nom de l'activitat.
  • Dia.
  • Hora d'inici.
  • Ubicació.

A més a més, si voleu saber el recorregut d'una de les activitats, només heu d'activar la capa anomenada "Recorreguts activitats" fent click al checkbox situat al costat del nom. Una vegada activada aquesta capa, també teniu disponible informació sobre el recorregut:

  • Nom de l'activitat.
  • Punt d'inici.
  • Punt final del recorregut.

Per finalitzar, si el que es vol és cercar una activitat concreta, al panell de l'esquerra "CERCAR" es troba un cercador on es pot buscar per activitat i per dia.

Data de creació: 03/10/2023
Darrera actualització: (03/10/2023)
Mantenidors: Departament de GIS
Usuaris: Públic
Desplaça cap amunt

Llegenda

Desplaça cap avall
Llegenda:
Capa base
Capes superposades
Salta a la part superior