Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2024 12:56:33

Idioma

Identificació

Mapa:La Fira 2023

Panell de cerca

Panell de cerca

Info

La Fira 2023

En aquesta edició de La Fira, es consolida el model de 5 espais.

 5 espais, 5 tipologies d'activitats

  01. Roses
  02. Cultura
  03. Ciutat
  04. Moments
  05. Activitats

Amb aquest mapa teniu l'oportunitat de cercar i consultar la ubicació o el recorregut de les activitats que es duran a terme durant La Fira 2023.

Les activitats estan exposades segons el dia i la franja (Matí, Tarda o Nit) durant la que es realitzen, d'aquesta manera podreu seleccionar el dia que us interessi consultar, i deseleccionar el que no us interessi. Aquesta selecció s'aconsegueix fent clic amb el botó esquerre al "CheckBox"  corresponent.

A més a més de la ubicació de les activitats també hi ha l'opció de mostrar els diferents recorreguts de cercaviles, tabalades o correfocs. Per mostrar aquesta informació, s'ha d'activar l'opció dins del desplegable del dia corresponent, es troba a la cantonada inferior dreta de la pàgina.

Una vegada, tingueu les activitats i zones activades, fent clic amb el botó esquerre del ratolí, sobre el plànol, podreu veure la informació referent a parades gastronòmiques, d'artesania, espais i activitats.

Per finalitzar, si el que es vol és cercar una activitat concreta, al panell de l'esquerra "CERCAR" es troba un cercador on es pot buscar per activitat i per dia.

Data de creació: 27/04/2023
Darrera actualització: (27/04/2023)
Mantenidors: Departament de GIS
Usuaris: Públic
Desplaça cap amunt

Llegenda

Desplaça cap avall
Llegenda:
Capa base
Capes superposades
Salta a la part superior