Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 02:15:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Parc de Collserola
Punts d'interès

Barraques de vinya

Llistat de punts d'interès

Punts d'interès als itineraris del Parc

Barraques de Can Ferriol

S'han censat 11 d'aquestes construccions a Can Ferriol, que tenien la funció de protegir els pagesos de la pluja durant la feina al camp i de ser l’espai de magatzem de les seves eines.

 

Barraques de Ca n'Abadal

En la finca de la Torre Abadal, actualment propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu, s’han censat 9 barraques de vinya, la majoria estan en ruïnes. Només una cabana i un aixopluc resten en bon estat.

 

Barraques de Ca n'Albareda

Dintre de la propietat de Ca n’Albareda a la vessant de puig d’Olorda trobem aquestes modestes construccions, en les quals, els pagesos es protegien de les inclemències meteorològiques durant les jornades de feina al camp.

 

Barraques de Can Canaris

A la finca de Can Canaris s’han censat 9 barraques de vinya de diferents tipologies. La major part està en ruïnes tot i que existeixen dues cabanes i un aixopluc que es troben en bon estat.

 

Barraques del Cerdanet

Al parc del torrent del Cerdanet s’han inventariat 6 barraques de diferents tipologies. Totes menys un aixopluc estan en ruïnes.

 

Barraques de La Sanson

Als terrenys de la fàbrica de ciment coneguda com La Sanson s’han censat 10 barraques de diferents tipologies. Totes estan en ruïnes menys una cabana que es troba en bon estat.

 

Inici de Rutes per Collserola

Salta a la part superior