Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/10/2021 23:42:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Quatre noves càpsules d'autoformació online per a la recerca de feina

Les càpsules Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona són píndoles formatives de curta durada, que es poden cursar online, amb flexibilitat horària i sense cost per a la persona usuària. A les 25 ja disponibles al catàleg, s'hi sumen quatre de noves per treballar competències personals per a la recerca de feina. 

Nous tallers per a la recerca de feina per al darrer trimestre de 2021

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers per a la recerca de feina per als darrers mesos de 2021. Com a novetat, es recupera la modalitat presencial per a alguns d'ells. Aquests tallers es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Videotutorial sobre la inscripció online a la borsa de treball de Sant Feliu

Ja està disponible al canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Feliu el videotutorial amb el pas a pas per a la inscripció online a la borsa de treball. Per tal d'accedir a aquest tràmit és imprescindible identificar-se al web amb un certificat digital o amb l'IdCAT Mòbil.

Nova oferta formativa de tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al setembre

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al mes de setembre, alguns d'ells són nous i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sessió informativa per a la contractació en pràctiques de joves de Garantia Juvenil: 9 de setembre

L'ajuntament ha publicat cinc ofertes de pràctiques laborals adreçades a joves amb estudis universitaris de diferents perfils, inscrits/es en el Programa de Garantia Juvenil. Per a conèixer millor aquesta oportunitat laboral, podeu assistir a la sessió formativa que tindrà lloc el proper 9 de setembre a can Maginàs, per a la qual cal demanar cita prèvia.

Actualització 10/09: Nova sessió informativa 15/09

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345678
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior