Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2022 17:43:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Nous tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació per al maig, juny i juliol

Nova oferta formativa del Servei Local d'Ocupació per al maig, juny i juliol de 2022. Hi destaquen el taller 'Com trobar feina amb més de 45 anys: talent sènior' i 'Speed Networking Talent: practica el teu discurs laboral i descobreix la persona reclutadora oculta!', que es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

L'ajuntament contractarà 20 persones en el marc plans d'ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'AMB

L'Ajuntament de Sant Feliu ha publicat les bases per a la contractació d'un total de 20 persones de diversos perfils professionals, en el marc dels plans d'ocupació amb el suport de la Diputació i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Sessió formativa a càrrec del CNL Roses sobre eines i recursos lingüístics per a les persones que treballen als plans d'ocupació

Un total de nou persones han participat aquest dimecres 9 de març a la sessió informativa del Consorci per la Normalització Lingüística que ha tingut lloc al Centre Cívic Les Tovalloles. 

Més tallers per a la recerca de feina amb el Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació programa nous tallers per al març i l'abril de 2022. A més dels cursos que s'ofereixen regularment, s'hi afegeixen d'altres de puntuals en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Inici dels plans d'ocupació 2022 de Treball als Barris i Treball i Formació

Ja han iniciat contracte les noves incorporacions al consistori com a plans d'ocupació dels programes del SOC Treball als Barris i Treball i Formació. Un total de 16 persones que han estat rebudes per la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, el tècnic de Recursos Humans, Luis Miguel Carrión, i el personal tècnic de l'Àrea de Formació i Ocupació.  

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior