Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2021 04:39:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
La preinscripció als PFI-PTT de l'Aula Sant Feliu s'efectuarà del 10 al 21 de maig

Els Plans de Transició al Treball s'adrecen a joves entre 16 i 21 anys. A Sant Feliu s'imparteixen les especialitats d'auxiliar de comerç i atenció al públic; Auxiliar de fabricació mecànica, d'ajust i soldadura; i d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració. La preinscripció s'efectuarà a l'Aula Sant Feliu.

L'ajuntament contracta 20 persones en el marc dels plans d'ocupació del programa Treball als Barris

Entre els mesos de març i abril s'han incorporat a tres projectes del consistori: suport a serveis a la ciutadania, millora de les infraestructures de telecomunicacions als edificis municipals i manteniment de proximitat.

Sessions informatives per als nous cursos de Treball als Barris

Al mes d'abril tindran lloc les sessions informatives per tal d'accedir als nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris: Anglès atenció comercial i ACTIC, i Agent Polivalent de Magatzem. Per tal d'assistir-hi, és imprescindible demanar cita prèvia. 

Coneixes els serveis que t'ofereix la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació?

El Servei Local d'Ocupació ofereix diversos serveis a les persones inscrites a la borsa de treball: accés a ofertes de feina, programes de formació i ocupació, recursos per a la millora de la seva ocupabilitat, etc. La inscripció està oberta.

Autoformació online per a la recerca de feina amb l'AMB, Barcelona Activa i la Diputació de Barcelona

Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona ofereixen 25 càpsules d'autoformació que es poden cursar online per tal de millorar ocupabilitat de les persones que cerquen feina o que vulguin millorar les seves competències. Els continguts d'aquestes píndoles complementen la formació que ja ofereix el Servei Local d'Ocupació de manera estable.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345678
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior