Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/09/2023 16:20:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

UBICAT: segona edició del programa d'acompanyament i suport ocupacional al Servei Local d'Ocupació

01/02/2019
Lectures: 1216
UBICAT: segona edició del programa d'acompanyament i suport ocupacional al Servei Local d'Ocupació

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat aquest 2019 una nova edició de l'UBICAT, programa innovador d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional propi de Catalunya. Aquest programa va dirigit tan a persones en situació de desocupació, persones inactives que malgrat necessitar una feina han deixat de buscar-la per tenir poca confiança a trobar-la, i també a persones treballadores amb situació de precarietat laboral.

En aquesta segona edició els col.lectius prioritaris seran especialment les persones aturades de llarga durada, aturats majors de 45 anys, persones amb discapacitat, amb baixa qualificació i risc d'exclusió social.

Durant la primera edició de l'any anterior es va atendre un total de 116 usuaris. La valoració tant dels participants com dels tècnics ha estat molt positiva. Els usuaris han valorat especialment l'atenció individual que ha permès establir objectius i accions més concrets i assolibles. Destacar que un 31 % dels participants van finalitzar l'itinerari amb ocupació, i un 24 % van ser derivats a alguna acció formativa (cursos, tallers o formació professionalitzadora) per millorar la seva ocupabilitat.

En aquesta nova edició se seguirà potenciant el valor afegit que té aquest programa pel que fa a l'atenció personalitzada i adaptada a les necessitats de cada usuari o usuària amb actuacions tant individuals com grupals (desenvolupament competencial, empoderament, drets i deures laborals, espai de recerca de feina, capacitació digital...) com també accions de coneixement de l'entorn productiu i d'apropament a les empreses i activitats de participació ciutadana.

Inscripció:

Les persones interessades que reuneixin els requisits poden adreçar-se al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs en horari d'atenció al públic: matins de dilluns a divendres de 8:30 a 13 h i les tardes de dilluns i dimecres de 17-19 h.

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d'agost".

     

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior