Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/09/2023 15:22:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament contractarà 20 persones en el marc d'un pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona

06/06/2019
Lectures: 2431
L'Ajuntament contractarà 20 persones en el marc d'un pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar un total de 20 persones en situació d'atur com a tècniques, auxiliars administratius i personal de manteniment a través d'un pla d'ocupació. L'objectiu és augmentar les possibilitats d'inserció de totes les persones participants, així com afavorir l'ocupació dels col·lectius amb més dificultats socioeconòmiques. També es contempla que la realització de les actuacions del pla d'ocupació reverteixi un benefici al serveis i a les infraestructures de la ciutat.

Durant els mesos de juny i juliol s'iniciaran els processos de selecció d'aquests plans d'ocupació que contempla el projecte en el marc del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019" de Diputació de Barcelona.

Per al pla d'ocupació de personal tècnic, se seleccionaran 4 tècnics/ques A2 o tècnics/ques auxiliars C1 que realitzaran tasques de suport a diferents àrees de  serveis a la ciutadania. L'inici del contracte serà l'1 de juliol i tindrà una durada de 12 mesos.

El pla d'ocupació d'auxiliars administratius preveu la contractació de 5 professionals que donaran recolzament a diferents serveis municipals adreçats a la ciutadania. La contractació s'iniciarà l'1 de setembre i tindrà una durada de 6 mesos.

D'altra banda, el pla d'ocupació de suport al departament de via pública i manteniment de la ciutat, encara obert, s'iniciarà l'1 d'octubre de 2019 i tindrà una durada de 12 mesos. Contempla la contractació d'11 operaris/àries amb els següents perfils:

  • 4 Operaris/àries de pintura                    
  • 1 Operari/ària logística
  • 3 Operaris/àries de manteniment (paleteria)
  • 1 Operari/ària de fusteria
  • 1 Oficial/a de paleteria              
  • 1 Oficial/a de pintura

Aquest equip de professionals farà intervencions a la via pública de diferents barris de la ciutat i a edificis públics.

Les persones seleccionades com a auxiliars administratius i de manteniment realitzaran una formació professionalitzadora abans de la contractació. D'aquesta manera es pretén dotar les persones participants de competències professionals i transversals que garanteixin el correcte desenvolupament de les seves funcions durant el període de contractació, i que faciliti la seva inserció laboral un cop finalitzat el pla d'ocupació.

Les persones interessades en formar part del procés de selecció del pla d'ocupació de personal de manteniment poden adreçar-se al Servei Local d'Ocupació, al Centre Can Maginàs, en els dies i hores d'atenció al públic:

  • Matins: de dilluns a dijous, de 9 a 10.30 h
  • Tarda: dimecres, de 17 a 19 h
  • Telèfon: 936850783
  • Adreça electrònica: slo@santfeliu.cat

Requisits i criteris de baremació que s'aplicaran en aquests processos de selecció:

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior