Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/07/2024 12:26:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Transportes Casquet creix i obre mercats a través de la innovació

01/12/2016
Lectures: 6797
Transportes Casquet creix i obre mercats a través de la innovació

Transportes Casquet SL és una empresa de Sant Feliu de Llobregat fundada l'any 1963 com una empresa de serveis dins de l'àmbit del transport. El passat 30 de novembre al VII Fòrum empresarial celebrat a Sant Joan Desí va exposar la seva experiència fent de la crisi una oportunitat.

Malgrat la seva professionalitat i i la fidelitat de grans clients, a l'igual que totes les empreses logístiques de petita mida es va veure afectada greument per la crisis, fet que li va obligar a reinventar-se a través de la innovació col·laborativa i la introducció de les noves tecnologies en aquest sector tan tradicional.Recentment Transportes Casquet s'han incorporat a la xarxa Palletways, passant a col·labort amb els fins aquesta data eren els seus directes competidors.  

Palletways és la xarxa líder de distribució express de mercaderia paletitzada d'Europa i amb aquesta incorporació ha reforçat la seva cobertura i consolidar un serveide proximitat  per als clients de la província de Barcelona.Segons assenyala Rafael Godoy, Gerent de Transportes Casquet, "La nostra incorporació a la xarxa Palletways ha suposat la possibilitat de créixer en tots els àmbits, des del comercial al professional.

Mitjançant la diversificació i ampliació dels nostres productes i serveis, aconseguirem augmentar la nostra cartera de clients, al mateix temps que refermem els actuals. Així mateix, aquesta incorporació ens ha permès créixer a nivell professional mitjançant l'accés a unes tecnologies punteres i que considerem claus en l'evolució del nostre sector. Palletways Iberia ens ha dotat d'uns productes i uns mitjans que difícilment podríem desenvolupar pels nostres propis recursos.

La possibilitat de transportar mercaderia paletitzada a qualsevol punt de la Península està a l'abast de molt poques companyies i sobretot amb els actuals índexs de fiabilitat que estem oferint ".

Comparteix
Salta a la part superior