Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 23:41:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

28/03/2017
Lectures: 6223
Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

Donem la benvinguda al municipi  a un nou projecte d'emprenedoria, una nova proposta de serveis pels ciutadans:  "Ares, Saló de Bellesa" al carrer Josep Maria de Molina núm. 16.

Es tracta d'una activitat que aporta nous serveis i productes dins el sector de la perruqueria i la imatge personal. La promotora del projecte, l'Ares, és una professional formada i amb més de 10 anys d'experiència en el sector, el que li permet oferir atenció personalitzada, orientació a les necessitats de cada client i mantenir-se sempre a l'avantguarda de les últimes tendències.

Cal destacar que l'Ares, aposta per utilitzar productes orgànics sense silicones, derivats del petroli ni paravents i que no hagin estat testats amb animals per respectar al màxim la salut i el medi ambient. Per aquest motiu, el seu establiment compleix amb criteris de bones pràctiques com a projecte de Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Des del Servei de Creació d'Empreses a Can Maginàs, on l'hem donat assessorament i recolzament per portar a terme la seva idea de negoci, i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa! 

Comparteix
Salta a la part superior