Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 02:01:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Assessorament i seguiment del projecte guanyador de Yuzz 2016: Celsius

17/01/2017
Lectures: 5878
Assessorament i seguiment del projecte guanyador de Yuzz 2016: Celsius

Recentment, hem rebut la visita dels integrants de l'equip Celsius, projecte guanyador de l'edició 2016 de Yuzz a Sant Feliu, dins del nostre servei d'assessorament.

El servei d'assessorament de Sant Feliu Innova està a disposició de tots els emprenedors que han passat pel nostre espai, com és el cas dels exyuzzers.  Un cop finalitzat el seu pas per Yuzz, els requeriments que necessiten el projectes canvien i el servei d'acompanyament que realitzem també.  

 

Celsius  ofereix serveis de consultoria meteorològica de qualitat. Mitjançant la predicció climatològica estacional, es poden optimitzar els recursos energètics, ajuda a una millor planificació dels recursos agrícoles, contribueix a la elaboració de plans d'actuació i seguretat envers als riscos climatològics i proporcionen prediccions de qualitat per a events que es realitzaran a l'aire lliure.

L'equip va presentar els serveis que ofereix Celsius i se'ls va assessorar sobre les metodologies i les sinergies a establir amb entitats, empreses o l'administració per oferir el seu catàleg de serveis, així com el desenvolupament de nous productes que els puguin ajudar  a ampliar el seu públic objectiu.

Un d'aquests nous productes són els  tallers de meteorologia per a nens i nenes. Es tracta d'una activitat mol interessant, amb sessions teòriques i pràctiques, on els infants aprendran conceptes de meteorologia aplicables i es divertiran amb sessions en les que mitjançant experiments despertaran el seu interès per la ciència i l'observació de l'entorn.

L'any passat van realitzar un taller mediambiental a Viladecans que va tenir una molt bona rebuda i ara estan estudiant la manera d'iniciar aquesta nova activitat a altres municipis del Baix Llobregat.

Com a projecte Yuzz de Sant Feliu, l'equip de Sant Feliu Innova els està recolzant en el disseny d'una activitat que es pugui realitzar com a prova pilot a Sant Feliu amb el suport de la comunitat educativa del municipi. Aquesta activitat encaixa amb les propostes d'innovació educativa que s'ofereixen al municipi des de Sant Feliu Innova i que estan orientades a despertar noves vocacions STEM en els joves.

Esperem en breu poder-vos ampliar aquesta informació. 

De moment, ens retrobarem amb Celsius demà, dins de l ' acte d'inauguració de la nova edició 2017  de yuzz a Sant Feliu, on exposaran el seu projecte davant dels nous yuzzers i la seva experiència a Yuzz com a guanyadors de Sant Feliu.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 Notícies relacionades

 

Salta a la part superior