Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/06/2023 11:29:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Comencen els assessoraments de SECOT als participants del Yuzz/Explorer Sant Feliu

15/03/2018
Lectures: 6296
Comencen els assessoraments de SECOT als participants del Yuzz/Explorer Sant Feliu

Per sisè any consecutiu Secotbcn (la delegació catalana de SECOT) ofereix els seus voluntaris per assessorar els joves emprenedors que estan donant forma, fent créixer, re orientant, si cal, els seus projectes al programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. Assessorament totalment personalitzat, un tutor-mentor per a cada projecte per part d'empresaris sèniors que volen retornar a la societat els seus coneixements i expertesa directiva.

Sessions d'assessorament Secotbcn a Yuzz/Explorer

Aquest any són 7 els/les assessors/es que aporten la seva experiència empresarial i personal, coneixements tècnics i legals i acompanyament en el desenvolupament del projecte. Entre ells/es es reparteixen els vint projectes actuals de Yuzz/Explorer, segons les característiques i àmbit de cadascun d'ells. Durant aquests dies les sales de reunions de Sant Feliu Innova a la Torre del Roser estan en moviment constant, matí i tarda, per escoltar, repensar, afinar i prendre decisions.

El Yuzz/Explorer 2018 va començar fa mes i mig i aviat arribarà a l'equador d'aquesta edició. Fins ara els participants estan rebent de formació específica sobre emprenedoria, lean startup, lideratge, gestió de conflictes, gestió emocional, comunicació... amb sessions que són reptes, que busquen treure'ls de la zona de confort, o pràctiques, que els porten a dur a la pràctica el contacte amb els clients potencials, i d'altres més 'acadèmiques', enfocades totes elles a definir un pla d'empresa al final de tot. I en tot aquest procés l'assessorament individualitzat és clau, tant pel que fa al que aporta Secotbcn com al de les coordinadores locals, Núria Valero i Mayya Husseini.

Sessions d'assessorament de Secotbcn al programa Yuzz/Explorer

Secotbcn ha ofert aquestes col·laboracions des de la primera edició de Yuzz, l'any 2011 (a Sant Feliu, des de 2012-2013). És una entitat sense afany de lucre, seu de SECOT (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica) a Catalunya, amb més de 25 anys d'experiència assessorant persones i projectes. A més a més d'assessorament, Secotbcn també ofereix formació a través de cursos de l'escola Secot d'emprenedors (eSemp) i de conferències monogràfiques.

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior