Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
L'Ajuntament cedirà material informàtic al teixit social i associatiu local

L'Ajuntament de Sant Feliu, a través del programa d'innovació i emprenedoria digital Sant Feliu Innova, lliurarà fins a 98 equipaments informàtics a entitats sense ànim de lucre o de l'àmbit social del municipi per tal de donar suport al teixit associatiu local i promoure la reutilització de recursos tecnològics.

V-Tools i Sant Feliu: STOP ciberassetjament

La cooperativa V-Tools ha realitzat diverses sessions de dinamització sobre ciberassetjament i violències sexuals al Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat. Els alumnes de l'escola Mare de Déu de la Mercè, l'escola Mestral i la Fundació Nou Xamfrà, han treballat amb realitat virtual amb impacte social la seva prevenció.

Patricia Tamayo, nova incorporació a INnòmades, la comunitat d'emprenedorxs innovadorxs de Sant Feliu

Nova incorporació a INnòmades, la comunitat d'emprenedores innovadores de Sant Feliu, a càrrec de Patricia Tamayo, cineasta, documentalista audiovisual i divulgadora.

Sant Feliu Innova estrena un jardí vertical de molsa preservada

El laboratori d'innovació CO-Innova_Lab ha estat un dels llocs d'experimentació per tal que la Fundació Portolà testegi una nova línia de negoci: la dels jardins verticals.

D'aquesta manera, l'edifici de la Torre del Roser, seu de CO-Innova_Lab, estrena des d'aquesta setmana un jardí vertical de molsa preservada a les seves instal·lacions. 

Torna Talent Sant Feliu, el programa de foment de l'emprenedoria juvenil

L'Auditori del Palau Falguera ha acollit dimecres 17 de gener l'acte de presentació de Talent Sant Feliu 2024, segona edició del programa que fomenta la cultura emprenedora entres els i les joves estudiants de secundària de la ciutat.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera