Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
eSports en català: Aliança del C.A.R. HERON Sant Feliu amb Gamesports Lleida.

Gamesports Lleida, start-up lleidatana del sector dels eSports,  ha estat la primera en retransmetre en català una competició de League of Legends. Ara, amb l'aliança amb el C.A.R. (Centre d'alt Rendiment) HERON Sant Feliu totes dues entitats treballaran per a la projecció i consolidació d'un primer circuit amateur de lligues íntegrament en català.

L'Ajuntament cedeix 50 ordinadors a escoles i entitats de la ciutat

El lliurament s'ha formalitzat en un acte realitzat dimarts 7 de setembre a la Sala Ibèria.

Trobada d'Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per co-dissenyar una base de dades municipals al seu portal web

El passat dia 15 de juliol, Aigües de Barcelona juntament amb tècnics i direcció d'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, van mantenir una trobada amb la finalitat de compartir les dades de les que disposa a any tancat a la xarxa per municipis d'Aigües de Barcelona.

400 infants i joves participants en les activitats educatives sobre innovació, ODS i videojocs

Un total 400 alumnes han participat en 16 tallers de les activitats educatives proposades pel programa municipal d'innovació en una edició marcada de nou per la pandèmia.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat rep menció especial als premis Innovagloc als millors Governs Locals innovadors 2020

El Grup Treball d'Innovació de la Xarxa d'Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP va proposar la creació d'uns premis que pretenen posar en valor el treball de les Administracions públiques locals que hagin fet veritables esforços per transformar-se i per innovar.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera