Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 04:51:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

L'Ajuntament cedeix 50 ordinadors a escoles i entitats de la ciutat

07/09/2021
Lectures: 396
L'Ajuntament cedeix 50 ordinadors a escoles i entitats de la ciutat

Dimarts 7 de setembre s'ha formalitzat la cessió d'una cinquantena d'ordinadors per part de l'Ajuntament a diverses escoles i entitats. L'acte ha tingut lloc a la Sala Ibèria, i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Lídia Muñoz, la regidora d'Educació Mireia Aldana i el regidor d'Innovació i Tecnologies Aitor Rivera, així com de representants de la comunitat educativa i de diverses AMPAs i AFAs. El lliurament s'emmarca dins del programa de cessió d'equipaments informàtics de l'Ajuntament, una iniciativa municipal que es va impulsar gràcies a la creació del programa Sant Feliu Innova, i que permet a les entitats santfeliuenques engegar diferents projectes de digitalització.

Els equipaments provenen del parc informàtic de l'Ajuntament que, una vegada renovat amb maquinari més actual, té una segona vida en mans de les entitats de la ciutat. L'alcaldessa Lídia Muñoz ha volgut ressaltar que aquesta iniciativa suposa "un recolzament màxim al camí pedagògic de les escoles, especialment en aquests moments post-pandèmia".El regidor Aitor Rivera ha posat en valor la tasca d'aquest programa de cessió, un dels més veterans a nivell municipal i "que suposa una aposta des del Govern per la digitalització de tot el teixit associatiu". Durant l'acte la regidora Mireia Aldana ha anunciat també una futura donació d'equipaments informàtics, inclosa dins les accions de millora de dotació tecnològica en l'àmbit educatiu del Pacte de Ciutat. Aldana ha concretat que "es tracta de 10 ordinadors portàtils o tablets que cada escola ha triat en funció de les seves necessitats, més el mòdul de connexió per garantir la gestió i seguretat del maquinari".

En total s'han cedit 23 ordinadors de sobretaula i 1 portàtil a les escoles Pau Vila, Monmany, Salvador Espriu, Miquel Martí i Pol, Nadal, Falguera, i a l'escola de restauració del Palau Falguera, que pertany a l'institut Martí Dot. Per la seva banda les diferents AMPAs i AFAs d'aquestes mateixes escoles d'educació primària han rebut 20 ordinadors de sobretaula i 6 portàtils. L'escola Gaudí ja va rebre el passat 23 de juny 10 ordinadors, destinats a impulsar el projecte Inovamat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior