Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 21:50:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Juliol i Agost: Estiu a Sant Feliu Innova: Premis, entrevistes, activitats i molt més

01/09/2016
Lectures: 6072
Juliol i Agost: Estiu a Sant Feliu Innova: Premis, entrevistes, activitats i molt més

En els mesos de juliol i agost Sant Feliu Innova no ha parat el seu  rendiment. Aquí us portem el resum de notícies de tot el que hem anat parlant durant aquest temps.

Per començar parlem de Yuzz..El programa d'emprenedoria del Banco Santander que ha Sant Feliu tot just ha acabat la seva quarta edició rebia al mes de juliol el premi Nexostart 2016  per la seva destacada labor en el suport a joves emprenedors i en el foment de la creació d'idees de negoci de base tecnològica a Espanya. Pel que fa als nostres yuzzers, el guanyador d'aquesta edició l'Alan Alguacil ens explicava les seves impressions sobre el programa i  a Sant Feliu els Yuzzers s'acomiadaven amb una ruta Lazzum.I un dels altres nostres projectes, 3 Happy Tigers, finalista de Sant Feliu per al premi ",Yuzz Mujer", era un dels 15 projectes Yuzz convidats  per participar a SPIN2016.

Altres projectes de Sant Feliu també han rebut diversos reconeixements, com la inclusió dins del Banc de Bones Pràctiques de la Fundació Pi i Sunyer dels projectes "Qr's als carrers de Sant Feliu" i "Urban Lab". Un dels projectes que es desenvolupen dins la categoria Urban Lab és Tam Tam Kids, una iniciativa de l'empresa santfeliuenca Peixe Sotfware, que a l'estiu va reunir-se amb l'empresa de transport Soler i Sauret per explorar vies de col·laboració. I us    enrecordeu de l'App cobertura mòbil, per conèixer la cobertura segons la ubicació, de la que també us havíem parlat? Al juliol es va conèixer que havia estat finalista al premi mundial apps.

També us hem informat de diverses notícies que poden ser del vostre interès com la publicació del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2016, estadístiques sobre el paper de les TIC en les persones amb discapacitat , un recordatori de d'apps de transport i mobilitat per moure't de manera més còmode durant l'estiu i el suggeriment d'una sèrie de rutes per fer a Sant Feliu amb codis Qr's o Realitat augmentada. També us hem parlat de les votacions de les obres d'estiu del 2017 que com a ciutadà tu també pots contribuir en la millora de la ciutat i del concurs fotogràfic de la biblioteca que segueix en marxa fins al 15 de Setembre!.

Pel que fa als nostres clubs, entrevistàvem al club de makers i vam poder veure en primícia la seva impressora 3D quasi encetada. I els protagonistes del codeclub, un dels dinamitzadors i els mateixos nens ens expliquen com és una tarda de dijous al codeclub. Al setembre els nostres clubs continuaran funcionant, esteu atents a les  novetats!

Al juliol fèiem un resum del què ha estat aquest primer semestre de formacions al Pun TIC. Entre els mesos de gener i juliol 552 usuaris han passat per les formacions del punt TIC . A les tradicionals formacions mensuals aquest estiu es va tornar a realitzar   una xerrada sobre SAP a l'Aula Sant Feliu, una de les eines i dels cursos que està despertant més interès entre els usuaris. I per estar al dia i poder seguir oferint novetats als nostres usuaris, Sant Feliu innova va assistir a la II jornada de robòtica creativa les dinamitzadores van poder posar en pràctica temes relacionats amb la robòtica i la programació per seguir treballant en projectes relacionats a la ciutat.

Recordeu que aquesta setmana el punt TIC torna a obrir les seves portes. Si voleu estar al dia de les seves formacions us podeu informar enviant un correu a telecentre@santfeliu.cat

L'estiu s'acaba però nosaltres us seguirem informant dia rere dia de totes les novetats en matèria TIC, innovació i emprenedoria.

Salta a la part superior