Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 11:01:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Octubre a Sant Feliu Innova: Innovació social i molt més.

02/11/2016
Lectures: 5660
Octubre a Sant Feliu Innova: Innovació social i molt més.

En el mes d'octubre Sant Feliu Innova no ha parat en cap moment engegant nous projectes d'innovació social, realitzant assessoraments a la ciutadania i sobretot com sempre informant-vos de primera mà de totes les accions que realitzem entorn l'emprenedoria i la innovació a la ciutat.

Vam començar  el mes informant-vos sobre la nova secció a Ràdio Sant Feliu sobre Màrqueting Digital, on l'emprenedor Daniel Muntané ens informarà quinzenalment de temes relacionats amb Màrqueting Digital, diferents eines digitals, consells per portar el teu negoci a la xarxa i molt més.

Seguim parlant de Ràdio, l'Àngels Ruf terapeuta naturòpata local també va anar a la ràdio per explicar les seves teràpies i la creació del seu bloc amb l'assessorament des de Sant Feliu Innova per posar-lo en marxa. A més a més serà col·laboradora de la Ràdio!. I seguint amb els assessoraments, també us em parlat d'una altra emprenedora local, Paqui Laborda, que ha creat un e-commerce especialitzat en productes orientats a persones amb cabell arri

Com a projectes d'àmbit comarcal hem engegat el Bis'16 un programa per detectar i potenciar projectes innovadors de la comarca que incorporin una vessant social. El BIS'16 s'ha engegat el 2 de novembre i durarà 8 setmanes consecutives. Us anirem informant de primera mà de tots els projectes que hi participen i com avança el procés.

I continuem amb notícies entorn a Yuzz!  Ja està en marxa la convocatòria per apuntar-se a l'edició de Yuzz 2017! Així que si tens entre 18 i 31 anys i una idea o projecte que desenvolupar, no t'ho pensis més i apunta't. Pots acabar viatjant a Silicon Valley, com l'Alan Alguacil, el guanyador de l'edició 2016, que ens ha anat explicant el dia a dia del seu viatge. 

També el seu projecte Celsius va estar present al mes d'octubre a la fira Creatus Dominus, de Sant Cugat, el festival què pretén mostrar als joves el nou món que tenen davant perquè facin realitat els seus projectes. 

Els anirem seguint la pista, a ells i als altres projectes que han finalitzat Yuzz però que continuen treballant en les seves idees. Com per exemple, l'Anna Blasco, exyuzzer de Sant Feliu l'edició 2014 i que ha estat una de les guanyadores del programa Ruta Para Todos, un programa que pretén crear rutes personalitzades a les necessitats de cada persona perquè tothom tingui les capacitats que tingui pugui gaudir d'un oci segur i de qualitat.

Però a Sant Feliu hi ha més activitats a l'entorn de l'emprenedoria i la innovació. Els nostres Clubs segueixen funcionant. Aquest mes al Code Club amb motiu de les Festes de Tardor els nens i nenes van crear els seu joc interactiu denominat Focs Artificials. Recordeu que el Code Club es porta a terme tots els dijous de 17'30 a 19h gràcies a la iniciativa de la Biblioteca Montserrat Roig, Cridem Educa i Sant Feliu Innova. I precissament Cridem Educa ens tornava a proposar, durant les Festes de Tardor, una gimcana digital per a petits i grans descobrint tots els racons que amaga la nostra ciutat.

També us hem anat informant d'altres notícies d'activitats innovadores i digitals que poden ser del vostre interès; en primer lloc el Concurs d'Instagram que t'emociona de la biblioteca un concurs per als amants de la fotografia, També us hem anat informant d'altres informacions relacionades amb seguretat TIC, com el decàleg de l'ús de les TIC per treballar amb joves, un decàleg de bones pràctiques dirigides a professionals que treballen amb aquest col·lectiu o la Cibercampanya promoguda per la Policia Nacional i Guardia Civil per protegir el teu smartphone.

El mes d'octubre ha finalitzat però seguiu atents als nostres canals de comunicació que us anirem informant de totes les novetats que succeeixin durant el mes de Novembre!

Salta a la part superior