Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 23:30:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Desembre a Sant Feliu Innova: col·laboracions i projectes

03/01/2017
Lectures: 5956
Desembre a Sant Feliu Innova: col·laboracions i projectes

Aquest mes de desembre a Sant Feliu Innova ha estat intens en projectes i col·laboracions. 

Aquí us deixem el resum del darrer mes de l'any. 

Vam començar el mes explicant la participació de Sant Feliu en els diferents actes de la III Setmana de la Co-innovació, una proposta anual al Baix Llobregat en la que Sant Feliu sempre hi ha tingut participació activa. Aquest any, entre d'altres, amb un acte de presentació del projectes socials del BIS'16, que han finalitzat el seu aprenentatge intensiu durant aquest mes, però als que retrobarem més endavant.

El 2017 vindrà carregat de nous projectes. molts d'ells d'innovació social. Però els que coneixerem abans seran els dels nous yuzzers de Sant Feliu. Després d'una ampliació de termini per a poder participar al programa, ja tenim 20 projectes seleccionats que ben aviat coneixereu... Els acompanyarem durant 5 mesos intensos de programa Yuzz, per veure'ls crèixer i evolucionar, adquirint noves habilitats i competències.

Al desembre vam saber també que la Bea Jiménez, exyuzzer de Sant Feliu i exusuària de l'espai de coworking de la Torre del Roser va rebre el VII Premi de Recerca Blanca Barbiera, pel seu treball "Lluita en femení. Les dones a les associacions de veïns de Sant Feliu de Llobregat. 1974-1979". 

I el  Code Club Sant Feliu aquest desembre feia una proposta d'activitats ben nadalenques, i ha tancat l'any amb la creació d'una felicitació interactiva. Des del mes de juny en què va posar-se en marxa aquesta iniciativa fruit de la col·laboració entre la Biblioteca Montserrat Roig, Sant Feliu Innova i l'Associació CRIDEM Educa, les  sessions del code club han tingut un total de 130 assistents. Aquesta és una activitat voluntària que organitzen els integrants de l'Associació CRIDEM Educa, com la realització d'una gimcana digital a Sant Feliu per la Marató de TV3. 

En l'ámbit formatiu, van finalitzar els cursos del Punt TIC Palau Falguera , els animadors de Treball als Barris es van examinar del nivell mig d'ACTIC i us proposàvem l'opció d'accedir a una beca Google per a aprendre a programar en Android

I continuant amb els projectes educatius als que recolzem, us vam ensenyar una col·laboració per als nous continguts dels QR's als carrers de Sant Feliu que està realitzant l'escola Verge de la Salut: la llegenda del Comte Arnau, un vídeo amb àudio dels alumnes de l'escola i dibuixos d'una emprenedora local a la que hem assessorat i que treballa habitualment al nostre espai d'innovació de la Torre del Roser, Abigail Rabal.

I, per acabar  l'any, vam voler destacant la nostra col·laboració per impulsar l'emprenedoria a Sant Feliu amb un nou agent local: el Coworking Creus, que ha començat el seu funcionament durant el 2016 i al que des de Sant Feliu Innova hem incorporat per assessorar als nostres joves emprenedors.

Així, si al novembre us presentàvem diferents accions d'emprenedoria i innovació social recolzades des de Sant Feliu Innova, desembre ha estat un mes de visibilització de col·laboracions i projectes.

Comencem el 2017 il·lusionats pels nous reptes que tenim al davant.

Salta a la part superior