Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 10:50:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Processos electorals

34.958 santfeliuencs i santfeliuenques estan cridades a les urnes aquest diumenge 9 de juny

06/06/2024
Lectures: 695
34.958 santfeliuencs i santfeliuenques estan cridades a les urnes aquest diumenge 9 de juny

Un total de 34.958 ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu podran exercir aquest diumenge 9 de juny el dret a vot en les eleccions al Parlament Europeu. A Espanya se'n trien 61 diputats i diputades del total de 720 que integren el Parlament en aquesta legislatura, 15 més dels que hi constaven en els anteriors comicis celebrats al 2019. En total se'n presenten 33 candidatures, que es poden consultar al BOE.

En les properes eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny, a Sant Feliu es passarà de 20 a 16 col·legis electorals, però es mantenen els districtes i les seccions censals habituals. Tal com va passar amb les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 12 de maig, es reestructuraran algunes ubicacions per a una major racionalització dels espais i dels esforços que comporta l'organització d'una cita electoral, així com per reduir la despesa energètica i millorar les condicions dels espais i de les persones que vagin a votar.

Col·legis i seccions que canvien d'ubicació en relació al 2023:

  • Les persones que van votar el 23 de juliol de 2023 al Palau Falguera, en les properes eleccions votaran a la Sala Ibèria.
  • Les persones que van votar al col·legi Verge de la Salut hauran de votar a l'Escola Nadal.
  • Qui vagi votar al Servei a les Persones amb Discapacitat, enguany votaran al Centre Cívic Roses.  
  • Aquelles persones que van votar a la Torre Can Calders en les properes eleccions ho faran al Centre Cívic Les Tovalloles.
  • Les persones que els corresponia votar al Centre Collserola hauran d'anar a votar al mòdul del Roserar de Dot i Camprubí.  
  • Aquelles persones que votaven a l'Escola Pau Vila, ho faran a l'Escola Josep Monmany.
  • Els i les votants de l'Institut Olorda en les properes eleccions ho faran al Centre Cívic Roses.
  • Les persones que anteriorment votaven a l'Escola Gaudí, ho faran al Centre Cívic Les Tovalloles o bé a l'Escola Bressol Fàbregas.

Si al llistat no apareix un col·legi electoral és perquè NO ha variat respecte de les eleccions anteriors.

Tots els col·legis estaran degudament senyalitzats per indicar les entrades i sortides, i els canvis se senyalitzaran degudament dies abans i durant la jornada electoral.

Consulta del col·legi electoral corresponent

Un dels documents que arribaran als domicilis aquests dies són les targetes censals (una per cada votant del domicili). Un cop es rep, cal comprovar que les dades personals (nom, DNI i adreça) són correctes. En el mateix document s'indica quins són el col·legi i mesa electoral on s'està convocat a dipositar el vot. També es pot consultar el col·legi electoral a través d'aquest enllaç.

Tota la informació relativa als processos electorals es pot consultar en aquest enllaç.

Comparteix
Salta a la part superior