Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 05:32:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
La transformació de la ciutat

L'Ajuntament contracta 6 informadores de carrer per reforçar les comunicacions sobre soterrament i via pública

14/07/2021
Lectures: 849
L'Ajuntament contracta 6 informadores de carrer per reforçar les comunicacions sobre soterrament i via pública

Dimarts 13 de juliol s'ha realitzat l'acte de presentació i benvinguda a 6 auxiliars d'informació, contractades per l'Ajuntament, a jornada completa que recorreran els barris i carrers de Sant Feliu en parelles per oferir informació a la ciutadania sobre el soterrament de les vies i altres qüestions relacionades, amb l'objectiu de vetllar per una bona convivència de tots i totes en l'espai públic.

A la presentació han assistit la presidenta de l'Àrea de Drets de ciutadania i polítiques socials, Flavia Reina, i la regidora d'Activitat econòmica, Loren Rider. Durant la recepció de les noves treballadores, Rider ha puntualitzat que per a l'Ajuntament "són imprescindibles", en tant que "sereu els nostres ulls i la nostra veu al municipi". A més, ha volgut agrair la feina feta per les informadores que finalitzen aquest mes el seu pla d'ocupació i que han fet el traspàs a les noves incorporacions.

Per la seva banda, la regidora Flavia Reina ha destacat que les informadores han de "liderar aquest projecte i fer-lo seu". Parlant de la proximitat, Reina ha afegit que gràcies a aquest projecte "s'ha acostat l'administració al carrer i a les persones". A més, totes les informadores són veïnes de Sant Feliu i coneixedores de la ciutat.

Algunes de les tasques que realitzaran les noves treballadores, que aniran identificades amb una armilla fluorescent, seran:

  • Informar sobre les afectacions a la via pública derivades de les obres del soterrament de les vies del tren, com també sobre les modificacions temporals en contenidors, mobilitat o aparcament, entre d'altres.
  • Atendre dubtes i qüestions de la ciutadania relacionades amb les obres del soterrament.
  • Oferir informació sobre els processos de participació relacionats amb la futura urbanització de la zona alliberada per les vies així com de la consulta ciutadana que es realitzarà al mes de novembre.
  • Informar, sensibilitzar i promocionar actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i, a la vegada, traslladar la importància de mostrar una actitud de respecte envers els béns públics i privats de la ciutat, així com la seva correcta utilització.

Les informadores han estat contractades com a auxiliars d'informació des del dia 1 de juliol fins a final d'any mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de reactivació de l'ocupació, del catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2020, per reactivar l'ocupació en el municipi.

Aquest pla ocupacional ha comptat amb el suport i l'acompanyament de les sis informadores que ara acaben la seva tasca a l'Ajuntament i que durant uns mesos han apropat a la ciutadania les informacions relacionades amb la Covid-19 D'aquesta manera, les noves treballadores han pogut rebre una formació i conèixer de primera mà l'experiència de les companyes que les han precedit.

Garantir la convivència i fomentar la seguretat ciutadana, prioritats del PAM

La contractació de les informadores per reforçar les comunicacions sobre el soterrament i altres qüestions relacionades amb la via pública a Sant Feliu esdevé una acció clau per assolir els objectius marcats per l'equip de Govern en el Pla d'Actuació del Mandat. Concretament, aquesta actuació dona compliment a l'objectiu de "Garantir una informació continuada i una atenció ciutadana integral", contemplat a l'Eix 7. Tanmateix, permetrà millorar la proximitat entre l'Ajuntament i santfeliuencs i santfeliuenques.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior