Transparència i dades obertes

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/09/2021 17:23:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Transparència i dades obertes

Enquesta d'imatge municipal a Sant Feliu de Llobregat. Desembre 2018

Presentem l'informe de l'enquesta encarregada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb l'objectiu d'avaluar la satisfacció de la ciutadania amb el seu municipi i amb la gestió municipal. Ha estat realitzada pel Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) durant el mes de novembre de 2018.

L’informe està estructurat en quatre apartats:

  • Dades de les persones entrevistades: característiques sociodemogràfiques, posicionament polític i ideològic i hàbits formatius.
  • Valoració de la ciutat: grau de satisfacció de viure al municipi i anàlisi dels aspectes més positius i dels temes a millorar.
  • Gestió municipal: valoració de la gestió general i per àmbits i valoració dels serveis municipals.
  • Política municipal: coneixement del pacte de govern i valoració de l’alcalde i de la resta de líders dels principals partits locals.

D'altra banda, l'informe recull la intenció de vot de les persones enquestades i la corresponent estimació de resultats de les diferents formacions de cara a les eleccions municipals. L’informe inclou un capítol final amb les principals conclusions de l’estudi. Sempre que ha estat possible, els resultats es comparen amb els realitzats amb anterioritat al municipi, concretament els anys 2004, 2005, 2006, 2010 i 2015. A més de l’anàlisi dels resultats relatius al conjunt de la ciutat, l’informe posa especial èmfasi en l’explicació de les diferències detectades entre els segments de la població entrevistada, així com entre els diferents districtes de la ciutat.

Documents de l'informe

Salta a la part superior