Alcaldessa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2021 19:34:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'alcaldessa respon
Alcaldia

L'alcaldessa respon

L'alcaldessa respon en directe

És un programa que emet cada tercer dimarts de mes de 18 a 19 h Ràdio Sant Feliu amb l'objectiu de donar resposta a totes aquelles preguntes que tingui la ciutadania. Per fer-ho compta amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, que dona resposta en directe des dels estudis de la ràdio municipal.

Per fer arribar les preguntes l'espai posa a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació:

  • Durant l'emissió del programa es pot trucar en directe al telèfon de Ràdio Sant Feliu, el 936 666 985.
  • També es pot enviar un missatge de correu electrònic a alcaldessarespon@santfeliu.cat
  • Un missatge al WhatsApp 608 183 751
  • Formular la pregunta mitjançant les xarxes socials: al Facebook, a Twitter amb els hashtags #alcaldessaresponsf, i també a Instagram.

La ciutadania podrà resoldre els seus dubtes sobre qualsevol tema de ciutat que sigui d'actualitat i sigui d'interès general. Quedaran excloses les preguntes relacionades amb queixes sobre la via pública, ja que l'Ajuntament disposa de l'aplicació per a dispositius mòbils Millorem Sant Feliu per donar-hi resposta. Per agilitzar el programa, només es podrà fer una pregunta per persona, independentment del canal.

Amb "L'alcaldessa respon" l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai obert per compartir continguts i experiències i informar de forma bidireccional sobre temes que aportin millores a la vida de la ciutat, amb la possibilitat de fer-ho en directe i a través de diferents canals. L'objectiu final d'aquest nou espai radiofònic és fomentar la transparència i la participació. 

El programa "L'alcaldessa respon" es pot seguir en directe al 105.3 FM i al web de Ràdio Sant Feliu.

Enllaços relacionats:

Salta a la part superior