Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2021 22:39:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Es lliuren els certificats als participants formats en el Dispositiu de Treball als Barris

23/07/2018
Lectures: 3506
Es lliuren els certificats als participants formats en el Dispositiu de Treball als Barris

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir el 20 de juliol l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que s'han format durant el primer semestre de 2018 en tres cursos desenvolupats en el marc del Dispositiu d'inserció del Programa Treball als Barris.

Les accions formatives, dutes a terme per un total de 35 alumnes, han estat per formar-se com a auxiliar de cuina, agent polivalent de magatzem i ofimàtica avançada. A més, al desembre finalitzarà l'acció formativa en curs de co dinamització ambiental.

Un terç dels participants han aconseguit un lloc de feina en finalitzar les formacions. En la fase prèvia d'orientació per a la recerca de feina, el programa ha atès més de 180 persones.

El Dispositiu d'inserció és un servei del projecte Treball als Barris adreçat a persones en situació d'atur dels barris de Can Calders i La Salut de Sant Feliu. Aquest servei, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i finançat pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, millora les possibilitats de trobar feina mitjançant accions d'orientació, de formació i d'acompanyament en la inserció laboral. El seu principal objectiu és contribuir a la cohesió social i territorial i en especial fomentar la millora de l'ocupabilitat i desenvolupar accions de lluita contra el fracàs escolar i el baix nivell formatiu.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior