Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/09/2021 17:24:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Protecció de dades del canal oficial de Whatsapp de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

El teu número de telèfon serà utilitzat únicament i en exclusiva, per remetre informació rellevant per part de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. El Responsable de Tractament és l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Les vostres dades no seran cedides a tercers ni utilitzades per altra finalitat. Per a més informació podeu consultar la política de privacitat del web www.santfeliu.cat

Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment comunicant-nos-ho per whatsapp amb la paraula BAIXA, moment en què eliminarem el vostre contacte i podreu esborrar el telèfon de l’agenda.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i la resta de drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a la Delegada de Protecció de Dades mitjançant el registre electrònic www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé, si no es pot disposar d'identificació i signatura electrònica, mitjançant un correu a l'adreça dpd@santfeliu.cat. Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb aquesta finalitat.

Salta a la part superior