Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2022 16:56:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Una ciutat feminista
Els nostres drets, la nostra igualtat

XII Exposició col·lectiva de dones de Sant Feliu. Amb ulls de dona. Enllaça amb ls mostra virtual. Inauguració el 5 de març a kes 18 h, pe Zoom amb inscripció prèvia

Si ets dona, artista i santfeliuenca et convidem a participar en la XII edició d'Amb Ulls de Dona, l'Exposició Col·lectiva de Dones de Sant Feliu. Amb aquesta exposició, organitzada amb motiu del Dia Internacional de les Dones, volem mostrar la importància cada vegada més rellevant de la dona en la societat i concretament al món de la cultura, posant en valor i donant més visivilitat a l'art de les artistes santfeliuenques.

Degut a la crisis sanitària que ha provocat la pandèmia de la Covid-19, l'exposició es celebrarà enguany en un espai virtual per garantir la seguretat de totes les participants i del seu públic.

Inscripcions

Podeu fer les vostres inscripcions accedint al formulari: Inscripcions

Bases

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i dins del programa d'activitats per commemorar-lo a la nostra ciutat, convidem a totes les dones artistes del Cercle de Belles Arts, Casal de la Dona, Casal de la Gent Gran, Espai Falguera, Taller de l’Ateneu i resta d’entitats i col·lectius, així com les que desenvolupen la seva activitat sense estar-ne associades, a participar en la XII edició de l'exposició col·lectiva de dones de Sant Feliu, Amb Ulls de Dona.

Participants:

Podran participar totes les dones artistes santfeliuenques, a títol personal o com a membres d’entitats artístiques o col·lectius. S'admetrà una obra per cada participant, amb independència de la seva disciplina, mida i format.

Les artistes hauran de facilitar les dades següents:

  • Nom i cognoms
  • Títol
  • Tècnica
  • Mides
  • Fotografía de l'obra: La qualitat de la imatge haurà de ser la necessària per ser exposada. Es recomana format JPG amb una resolució per a web (72ppp). Dimensions mínimes de 1200 px d'alt i l'amplada proporcional. Eviteu fugues i reflexos. En el cas de dibuixos i quadres, no cal que estiguin emmarcats.

Les participants hauran de realitzar la seva inscripció, ja sigui individual o com a membre d'un col·lectiu o entitat, a través del formulari d'inscripció

Tema:

El tema de l’exposició és lliure, el nexe comú és que totes les artistes participants són dones.

Lloc:

L'exposició virtual es podrà visitar com a una galeria de la pàgina https://peopleartfactory.com.

L'enllaç es farà públic a partir del 5 de març de 2021.

Muntatge:

El muntatge de la galeria virtual es realitzarà amb les dades i imatges que enviïn les artistes inscrites fins el dia 1 de març de 2021. El material que arribi fora de termini no serà exposat.

Les participants hauran de complir els terminis de lliurament i condicions de participació. L’organització entén que qualsevol artista que no es presenti, lliuri les dades i/o no es posi en contacte dins els terminis fixats renuncia als seus drets d’inscripció.

Per a qualsevol dubte podeu contactar a través del telèfon 630112252 o del correu: legamez.artist@gmail.com.

Salta a la part superior