Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 09:42:50

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació
Gestions internes

Solucions més accessibles per facilitar la tramitació electrònica amb l'Ajuntament

28/11/2022
Lectures: 382
Solucions més accessibles per facilitar la tramitació electrònica amb l'Ajuntament

L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un servei de suport i acompanyament telefònic per facilitar la tramitació electrònica que permet superar esculls com l'idioma o les dificultats auditives. Per accedir a aquest servei, disponible de dilluns a divendres hàbils de 8 a 20 h, es pot trucar al telèfon 93 685 80 01. També es pot escollir la modalitat TRUCA'M completant el següent formulari que permet a la persona interessada demanar directament que es posin en contacte amb ella en la franja horària seleccionada

En cas de necessitar ajuda en la tramitació electrònica en un idioma diferent al català o al castellà, la ciutadania pot descarregar-se l'aplicació gratuïta Platoon, disponible per a telèfons mòbils Android i també per a terminals Apple amb iOS. Aquesta solució tecnològica permet la traducció simultània en fins a 49 idiomes durant les trucades telefòniques, garantint converses fluïdes entre les persones especialistes en atenció ciutadana i els i les usuàries.

La cartera de serveis es completa amb l'aplicació gratuïta SVisual, adreçada a persones amb dificultats auditives o sordmudes. A través d'aquesta eina el ciutadà o ciutadana pot contactar per vídeotrucada a través d'una persona intèrpret de llenguatge de signes, que alhora estarà connectada amb l'Ajuntament per indicar el que aquesta li està indicant amb el llenguatge.

Salta a la part superior