Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 10:13:08

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Tramitació electrònica
Tràmits, gestions i registre electrònic

Tramitació electrònica - Tràmits, gestions i registre electrònic

Dades informatives

Sol·licitud de recollida de mobles i estris vells

Aquest tràmit serveix per sol·licitar el servei de recollida de mobles, estris vells i electrodomèstics, que per les seves grans dimensions no es poden abocar al contenidor.  Consulteu el detall del servei per saber què es pot treure al carrer, quan i què cal gestionar per altres vies.

Com es fa?

Realitzant la tramitació en línia disponible en aquesta pàgina.

També es pot sol·licitar mitjançant telèfon, trucant al 936858001, o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Qui ho pot demanar?

Servei exclusiu per a particulars (no per a comerços ni indústries).

Els comerços o indústries han de fer servir la deixalleria.

Quan es pot fer?

La sol·licitud es pot fer qualsevol dia a qualsevol hora si es fa mitjançant el tràmit disponible en aquesta pàgina i dins l'horari de la Oficina d'Atenció Ciutadana si es fa presencialment o per telèfon.

En funció de la disponibilitat del servei s’assigna el dia de la recollida dels mobles, trastos vells i electrodomèstics al carrer. Aquests s’han de treure a la via pública de les 22 h del dia previ a la recollida fins a les 7 h del matí del dia de la recollida.

Els voluminosos s’han de dipositar a la vorera davant de l'adreça indicada i, si el carrer és peatonal o no transitable, cal deixar-los a la cantonada més propera sempre mantenint l’accessibilitat i sense recolzar-los als contenidors.

Preus

El servei és gratuït.

Altra informació d'interès

L’incivisme es paga: abandonar mobles a la via pública fora del dia establert, és considerada una infracció lleu, i pot comportar l’aplicació d’una sanció econòmica de fins a 750 euros, d’acord amb l’Ordenança de civisme i ús de l’espai públic.

Els abocaments en la via pública fora del dia i horari fan necessaris serveis extraordinaris de recollida que comporten una despesa econòmica i un impacte visual negatiu per a la ciutadania que es comporta de manera cívica.

No es poden deixar al carrer: sanitaris, sacs de runa, jardineres/ plantes, pintures, olis, runa, material original d’obres de construcció, voluminosos de buidatge de pisos vinculats a una reforma, parquets. En aquests casos cal portar-ho a la deixalleria o fer ús de la deixalleria mòbil. Els residus d'obra s'han de gestionar per la persona promotora d'aquestes.

No aparquis davant dels contenidors: estacionar davant els contenidors n’impedeix la recollida i buidar-los correctament, amb els problemes derivats que això ocasiona (males olors i brutícia).

Tramitació en línia
DisponibilitatTítoldataIniciTramitaciodataFiTramitaciodatesdisponibilitat
Disponible actualmentSol·licitud recollida de trastostramitar
Llocs on es pot realitzar presencialment
Salta a la part superior