Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2020 21:19:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

09/06/2020
Lectures: 494
Convocat el 16è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall

El Casal de la Dona de Sant Feliu ha convocat el 16è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall, consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants de la ciutat. Un any més, el certamen literari està obert a la participació de totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin. El termini per presentar els escrits comença el 15 de juny i finalitzarà el 15 de setembre de 2020.

El tema dels relats és lliure i es valoren especialment la qualitat de les obres, la utilització d'un llenguatge no sexista i un enfocament del relat que fugi dels estereotips masculins i femenins tradicionals. 

Les dones que vulguin participar en el concurs poden presentar com a màxim una obra, en català o castellà. El text ha de tenir una extensió d'entre 2 i 8 pàgines, amb interliniat a doble espai i cos de lletra 12.

Els millors relats en català i castellà seran premiats amb 250 euros. A més, s'atorgaran 150 euros als escrits que obtinguin el segon premi; i 100 euros, als tercers premis. El veredicte i l'acte de lliurament de premis es farà durant les Jornades contra la violència masclista del mes de novembre.

Des del Casal de la Dona animen les dones a participar, especialment en aquesta edició, perquè "les experiències, com aquest confinament que ens ha tocat viure, son una bona oportunitat per fomentar, descobrir o reprendre la passió per l'art de l'escriptura, donant via lliure a la nostra creativitat". 

Consulteu les bases del concurs aquí.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar