Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/10/2022 01:28:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Les entitats protagonitzen la celebració institucional de la Diada a Sant Feliu

11/09/2022
Lectures: 709
Les entitats protagonitzen la celebració institucional de la Diada a Sant Feliu

Aquest diumenge, 11 de setembre, Sant Feliu ha celebrat l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Lluís Companys. Després del repic de campanes de la Catedral de Sant Llorenç, l'acte s'ha iniciat a les 12 h amb el Cant de la Senyera.

A continuació, l'alcalde de Sant Feliu ha intervingut per fer el discurs institucional de la Diada, on entre altres qüestions ha destacat la importància del soterrament per al futur de la ciutat: "Sant Feliu es troba en una cruïlla històrica. Les obres i la posterior urbanització del soterrament ens permetran segur desenvolupar totes les potencialitats econòmiques i socials de la capital de la comarca. Estic convençut que la transformació que viurà la ciutat la convertirà en una capital generadora d'oportunitats, que esdevindrà un autèntic pol econòmic del centre del País, i que la convertirà en una ciutat molt més resilient i preparada a les futures crisis. Però per aconseguir-ho cal lideratge polític, cal unitat social i política, i cal treball i perseverança".

En finalitzar el parlament s'ha donat pas a l'ofrena floral per part de les entitats locals, els grups polítics, la Sindicatura Municipal de Greuges i el consistori. Enguany hi han participat 28 entitats de Sant Feliu. Durant l'ofrena, els Castellers de Sant Feliu han fet un pilar. La interpretació de l'himne de Els Segadors, a càrrec de 10 instrumentistes vinculats a l'Escola Municipal de Música, ha tancat l'acte institucional a Sant Feliu.

Les flors ofrenades per les diverses entitats s'han traslladat al monòlit del passeig de l'Onze de Setembre.

Les flors ofrenades per les diverses entitats s'han traslladat al monòlit del passeig de l'Onze de Setembre La celebració continua durant la tarda amb una jornada de sardanes, que acollirà la plaça de la Vila a les 19 h amb la cobla Mediterrània, i finalitzarà la programació d'actes el repic de campanes de la Catedral, a les 21 h.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior