Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/07/2024 01:48:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Publicades les bases dels XII Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

05/06/2024
Lectures: 724
Publicades les bases dels XII Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha publicat les bases dels XII Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat. Les candidatures es poden presentar fins al 7 d'octubre de 2024.

En aquesta edició s'atorgaran fins a 12 premis de caràcter col·lectiu adscrits als àmbits d'experiències culturals, ecològiques, socials i econòmiques distribuïts en 3 premis per àmbit. També s'atorgaran fins a 6 premis de caràcter individual per guardonar baixllobregatins o baixllobregatines rellevants en qualsevol dels àmbits objecte de la convocatòria.

L'edició d'enguany s'inscriu en les activitats de celebració del 50è aniversari de la fundació del Centre d'Estudis Comarcals, entitat que té com a objectiu cohesionar i promocionar la comarca del Baix Llobregat.

Els Premis de Reconeixement Cultural tenen la voluntat de guardonar persones, associacions, institucions o empreses que hagin destacat en experiències que contribueixin des del Baix Llobregat al desenvolupament sostenible, a la pluralitat i a fer una societat del segle XXI equitativa i cohesionada.

L'acte de lliurament dels premis se celebrarà el 22 novembre de 2024 a Sant Vicenç dels Horts, en un acte coorganitzat pel Centre d'Estudis Comarcals i l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Durant la vetllada també es lliurarà el Premi del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat a una iniciativa destacada dels territoris de parla catalana i el Premi a una iniciativa destacada del municipi amfitrió, premis que atorga directament la Junta del CECBLL. També es farà lliurament del Premi Personalitat Baixllobregatina que s'escull per votació popular a través del web del CECBLL d'entre les propostes que hagi fet la Junta.

Presenta una candidatura aquí.

 

Comparteix
Salta a la part superior