Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Descobreix les rutes de Collserola amb el mòbil

En aquest projecte introduïrem informació addicional en cadascun dels punts d'interès de les diferents rutes. Aquesta informació la rebrem mitjançant el nostre dispositiu mòbil i d'una tecnologia anomenada realitat augmentada.

Però què és la realitat augmentada?

Segons la Viquipèdia, el terme fa referència a la "visió directa o indirecta d'un entorn físic en el món real, els elements del qual es combinen amb elements virtuals per a la creació d'una realitat mixta a temps real". Això vol dir que a la pantalla del nostre dispositiu veurem una imatge real acompanyada d'informació addicional (fotos, vídeo, accés a informació al web, locucions...).

Què cal per visualitzar els punts d'interès de la ruta dels espais naturals de Collserola a través de la realitat augmentada?

Logo Layar

Per poder gaudir d’aquesta experiència només caldrà disposar d’un dispositiu mòbil amb connexió a la xarxa amb GPS i càmera amb l’aplicació Layar instal·lada. Obrirem la capa Collserola i l’aplicació mostrarà els punts d'on es podrà anar descobrint els elements naturals, etc.

Layar icones descriptives

Només cal que desplaçar-se per poder obtenir tota la informació sobre cada recurs: accés a un espai web on llegir la informació, accés a un mapa que guiarà des del punt on sou fins al lloc on es troba l'element…

I ara?

Un cop tenim instal·lada l'aplicació Layar en el nostre dispositiu mòbil, només hem d'obrir l'enllaç a la capa que teniu més abaix, o utilitzar el cercador de l'aplicació per trobar la nostra capa CollserolaSF i gaudir de la vostra visita interactiva per Collserola

Rutes pel parc

Llistat punts d'interès