Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Innovació Social i ESS

Des de l'any 2012 el projecte municipal Sant Feliu Innova posa a disposició de la ciutadania i teixit socioeconòmic local espais, dinàmiques i accions de suport a l'emprenedoria, co-creació i innovació social digital a la Torre del Roser.

El 2015 el treball s'orienta a posar la tecnologia i la innovació al servei dels reptes socials de la ciutat, utilitzant noves eines i recursos, digitals i col·laboratius, per millorar la qualitat de vida de les persones, identificant de forma col·lectiva aquests reptes locals i buscant una solució innovadora als mateixos.

Per què aquest acompanyament? Moltes iniciatives d'innovació social tenen un component tecnològic important, i és que una bona part dels projectes d'emprenedoria social que sorgeixen actualment o es basen en la tecnologia o incorporen elements digitals per a potenciar o accelerar a les seves finalitats com la solidaritat, la mediambiental, la cultural i artística, la comunicació, la proximitat i l'assistència personal o col·lectiva, etc.

Actualment l'Ajuntament de Sant Feliu, mitjançant el projecte Sant Feliu Innova, aporta a la ciutat un projecte d'innovació oberta local, amb voluntat de transformació, i amb la finalitat d'establir un marc de cooperació, col·laboració i co-creació entre els agents de Sant Feliu de Llobregat per fer emergir i recolzar idees amb projectes socioeconòmics que donin respostes a reptes de la societat des de la innovació tecnològica i les TIC però també des de la ciutadania intel·ligent (social smart city). La idea és recolzar i potenciar activitats innovadores d'impacte social.

El programa municipal Sant Feliu Innova també forma part activa de la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat, i on la idea és unir forces per fomentar els valors de l'emprenedoria social i la potenciació del talent local per generar iniciatives d'impacte social a la Comarca.

Vols generar i treballar idees innovadores per a reptes socials o aportant valor a les iniciatives d'altres persones i construint equip? La millor manera de resoldre aquests reptes col·lectius és fer-ho de forma conjunta i col·laboradora. Vine i participa!

Com?