Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 09:05:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Assessorament digital

El servei d’acompanyament i assessorament que ofereix Sant Feliu Innova incorpora el treball amb metodologies àgils i el mètode propi 1 + 4 +1, que treballa tant la ideació i el prototipatge com la base tecnològica, la gestió dels projectes i, fins i tot, mecanismes de captació de recursos o finançament.

Assessorament digital

La identificació de reptes, oportunitats i necessitats, passa per una etapa d’ideació de solucions innovadores amb metodologies àgils i col·laboratives, per tal d’aflorar tot el talent ocult que la comunitat pot oferir. Un cop identificada la millor opció, es tracta de cercar allò que ens cal per poder dissenyar un primer prototip i producte mínim viable per poder testejar-lo i acabar-lo de definir. L’acompanyament és continu en tot el procés de definició i conceptualització fins a la recerca de possibles partners amb els que tirar endavant el projecte.

 

Notícies relacionades:

23/07/2018 Els assessoraments de CO-Innova Sant Feliu creixen durant el primer semestre fins a 121

Assessoraments sobre emprenedoria, ocupabilitat, micromecenatge, màrketing digital, projectes en marxa a la nostra ciutat, oportunitats de negoci... assessoraments individuals, en grup, a empreses, a entitats... 121 assessoraments en el primer semestre de 2018, 20 al mes de mitjana. Un servei d'alt valor afegit que ofereix gratuïtament CO-Innova Sant Feliu.

24/05/2018 Assessorament a Ana Barbero Sans, psicoterapeuta multifamiliar

Metgessa psicoterapeuta especialitzada en grups multifamiliars, pediatra, coach... Ana Barbero Sans va visitar les instal·lacions de CO-Innova Sant Feliu per rebre informació i assessorament en el procés emprenedor que està posant en marxa. Un projecte amb vocació innovadora, disruptiu, de millora de la salut, amb un nou enfocament i en el qual les solucions tecnològiques i la comunicació no hi poden faltar.

15/03/2018 Comencen els assessoraments de SECOT als participants del Yuzz/Explorer Sant Feliu

Per sisè any consecutiu Secotbcn (la delegació catalana de SECOT) ofereix els seus voluntaris per assessorar els joves emprenedors que estan donant forma, fent créixer, re orientant, si cal, els seus projectes al programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. Assessorament totalment personalitzat, un tutor-mentor per a cada projecte per part d'empresaris sèniors que volen retornar a la societat els seus coneixements i expertesa directiva.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior