Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/05/2021 12:50:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
El Banc de Bones Pràctiques d'ajuntaments incorpora 3 experiències COVID-19 de Sant Feliu

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. Es tracta d'un projecte que es fonamenta en el treball en xarxa entre els ajuntaments de més de cinc mil habitants, la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els experts dels diferents àmbits de polítiques públiques

Quina és la teva necessitat digital? Vols formar-te o rebre assessorament?

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat aposta per la inclusió digital com a eina per a la igualtat d'oportunitats en aquest context de crisi social i econòmica on la l'escletxa digital ha esdevingut una barrera educativa i social per als col·lectius més vulnerables.

Coneixem les technogirls: Gambaru, noies que repeteixen experiència.

Avui us volem presentar les technogirls del grup Gambaru, l'Anna i la Laia. Totes dues repeteixen experiència participant al Technovation Challenge. Per l'Anna, aquesta és la seva tercera participació i per la Laia la segona. Volem que ens expliquin què és el que els agrada del programa.

Festes de Primavera 2021 carregades de propostes relacionades amb els videojocs. T'apuntes?

El proper divendres 7 de maig començaran oficialment les Festes de Primavera de Sant Feliu amb una àmplia oferta d'activitats que es desenvoluparan fins al dia 16.

Coneixem les technomentores de Sant Feliu

Les technogirls ja han lliurat els seus projectes i ara toca esperar. Mentrestant, volem que conegueu a totes les protagonistes: els equips de technogirls i també a les seves mentores. Sense la seva dedicació i implicació aquest programa no seria possible.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior